SALT MENU 12.11 - 17.12

TASKEKRABBE
Kartoffel, asie og sprød grønkål
BAGT TORSK
Butternut, røget smør og havesyre
STEGTE ANDEHJERTER
Kål, varme krydderier og solbæreddike
GLASERET GRIS
Rødbede, kirsebær og vintertrøffel
CHOKOLADE
Gemte blommer og valnød

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Saftmenu til 3 serveringer / 255
Saftmenu til 4 serveringer / 325
Saftmenu til 5 serveringer / 395

SALT SIGNATUR MENU

VELKOMST I SALT BAR
cocktail og snacks fra SALT køkken
SALTS 6 SERVERINGER
med vinmenu
FILTRERET VAND
KAFFE OG SØDT

/ 1095

CHARCUTERI

GORDAL OLIVEN / 45
SPEGESKINKE / 65
Slagter Munch, Skagen
COPPA / 50
Villani, Emilia-Romagna
CECINA de LEÓN / 75
Olmeda Origenes, León

Vi har bygget vores menukort op med en række mindre serveringer, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter lyst og sult. Sulten er jo individuel, men vi anbefaler 3-5 serveringer til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

SALTET SANDART / 125
Pære, verbena og musling
TASKEKRABBE / 125
Kartoffel, asie og sprød grønkål
BAGT TORSK / 125
Butternut, røget smør og havesyre
BAGT RØDBEDE / 110
Gemt hyldeblomst og røget creme fraiche
GNOCCHI / 110
Jordskok, hasselnød og friskost

KØD

STEGTE ANDEHJERTER / 125
Kål, varme krydderier og solbæreddike
BRAISERET KALVEHALE / 125
Rosenkål, citrus og enebær
STEGT FILET AF KRONDYR / 130
Morkel, skorzonerrod og syltet blåbær
GLASERET GRIS / 130
Rødbede, kirsebær og vintertrøffel

STØRRE RETTER

RISTET TORSK / 250
Kål, æble og musling
STEGT GRÅAND / 250
Kaffe, selleri og blomme
BØF AF RIB EYE 300 G / 295
Sauce bordelaise, svampe og spinat

OST

Udvalgte franske oste fra Mons i Lyon:

BONDE DU POITOU
Ged

CHAOURCE
Ko, råmælk

BRIN DU MARQUIS
Får, urter fra Korsika

BEAUFORT ALPAGE
Ko, råmælk

ROQUEFORT SELECTION
Får, råmælk

Pr. stk / 45
Lidt af det hele / 150

DESSERTER

RISTET GRÆSKARKERNEIS / 95
Æble og stout
BLÅBÆR / 95
Mælkeis, olivenolie og sort peber
CHOKOLADE / 95
Gemte blommer og valnød
RÅ PÆRE / 95
Bergamotte, havesyre og hasselnød