SALT MENU 20.11 - 20.12

SALTET TORSK
vinterporre, dild og østers
RISTET JORDSKOK
løvstikke, ramsløgskapers og saltet citron
SPRØD AND
syltede svampe, havesyre og valnød
RULLESTEG AF GRIS
muskat, kål og tyttebær
IS PÅ TONKABØNNE
sommerens kirsebær og peberkage

Vælg fra ovenstående menu:

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Juicemenu til 3 serveringer / 255
Juicemenu til 4 serveringer / 325

RIGELIG SALT!

VELKOMST I SALT BAR
cocktail og snacks fra SALT køkken
SALTS 6 SERVERINGER
med vinmenu
FILTRERET VAND
KAFFE OG SØDT

/ 995

SNACKS

GILLARDEAU ØSTERS
grillet citron
SYLTEDE GRØNNE FERSKNER
SPRØDE FLAGER AF SURDEJ
grillet aubergine og saltet pistacie
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
ARANCINI
svampe, tomat og persille

1 stk. / 50
3 stk. / 120

Vi har bygget vores menukort op med en række mindre serveringer, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter lyst og sult. Sulten er jo individuel, men vi anbefaler 3-5 serveringer til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

RISTET JORDSKOK / 110
løvstikke, ramsløgskapers og saltet citron
RÅ KAMMUSLING / 120
palmekål, havesyre og Karl Johan-emulsion
TASKEKRABBE / 110
drueagurk, brøndkarse og sprød kartoffel
SALTET TORSK / 120
vinterporre, dild og østers
SKINDSTEGT SANDART / 120
oksehale, søde løg og persille

KØD

TATAR AF SALTET OKSE / 120
blomme og sort peber
SPRØD AND / 120
syltede svampe, havesyre og valnød
RULLESTEG AF GRIS / 120
muskat, kål og tyttebær
GRILLET LAMMESKANK / 120
bagte løg, persille og fermenteret hvidløg

STØRRE RETTER

RØDTUNGE STEGT PÅ BEN / 450
knoldselleri, morkel og ”persillesauce” (Deleret / nok til 2)
GRÅAND STEGT PÅ BEN / 395
svampe, indmad og tyttebær (deleret / nok til 2)
BØF AF RIB EYE 300 G / 295
skalotteløg, røget marv og saltet citron

OST

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

1 stk. / 40
5 stk / 135

DESSERTER

IS PÅ TONKABØNNE / 95
sommerens kirsebær og peberkage
BAGT ÆBLE / 95
brun farin, citrontimian og fed creme fraiche
MALT ISCREME / 95
hybenrose, hasselnød og karamel
PISTACIEISCREME / 95
ristet pære og verbena