SALT MENU 21.05 - 17.06

TASKEKRABBE
Æggeblomme, sommerkål og tomatbouillon
RISTET HVID ASPARGES
Blåmusling og grønne jordbær
STEGT KULMULE
Nye kartofler, løvstikke og ægte sauce
GRIS FRA ELLEVANG
Grillet radise, røget smør og peberrod
ISCREME PÅ GRØNNE ÆRTER
Salt marengs og rabarber

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Saftmenu til 3 serveringer / 255
Saftmenu til 4 serveringer / 325

SALT SIGNATUR MENU

VELKOMST I SALT BAR
cocktail og snacks fra SALT køkken
SALTS 6 SERVERINGER
med vinmenu
FILTRERET VAND
KAFFE OG SØDT

/ 1095

SNACKS

GORDAL OLIVEN
FRITERET POLENTA
Rosmarin og sort hvidløg
RISTET PADRON PEBER
Piment d´espelette og koriander

3 stk. / 100

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
3 stk. / 135 – 6 stk. / 250

Vi har bygget vores menukort op med en række mindre serveringer, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter lyst og sult. Sulten er jo individuel, men vi anbefaler 3-5 serveringer til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

TASKEKRABBE / 120
Æggeblomme, sommerkål og tomatbouillon
SPÆD PORRE / 120
Østers, lardo og dild
RISTET HVID ASPARGES / 120
Blåmusling og grønne jordbær
STEGT KULMULE / 120
Nye kartofler, løvstikke og ægte sauce
RISTET SLETHVAR / 135
Spidskål, sesam og brunet smør

KØD

TATAR AF SALTET OKSE / 120
Fermenteret hvid asparges og hård ost
GRØNNE ASPARGES / 120
Letrøget vagtel, umoden tomat og ramsløg
GRIS FRA ELLEVANG / 120
Grillet radise, røget smør og peberrod
GLASERET OKSEHALE / 120
Grøn asparges og sauce salmis

STØRRE RETTER

POCHEREDE HVIDE ASPARGES / 275
Parmesan og morkel
BØF AF RIB EYE 300 G / 295
Grøn tomat, spinat og sauce bearnaise
STEGT HAVTASKE / 285
Spidskål, havesyre og røget havtaskelever

OST

Udvalgte iberiske oste fra lokale producenter:

MAJORERO
Ged, Tenerife

MAHON
Ko, Menorca

RETORTA
Får, Extremadura

QUESO OVEJA ROMERO Y LARDO
Får – lagret med rosmarin, Castilla-La Mancha

VALDEON
Blåskimmelost på ko og ged, Castilla y Leon

1 stk. / 40
5 stk / 135

DESSERTER

HAVESYRESORBET / 95
Jordbær og vaniljecreme
KOKOSISCREME / 95
Karamel og citrongræssabayonne
ISCREME PÅ GRØNNE ÆRTER / 95
Salt marengs og rabarber
POCHERET RABARBER / 95
Marcipan iscreme og boghvede