SALT MENU 26.02 - 26.03

SALTET STENBIDERROGN
cremet kartoffel, kærnemælk og ramsløg
POCHERET BLÆKSPRUTTE
hønsebouillon, tang og æggeblomme
GRILLET PASTINAK
sprødstegt lam, saltet citron og dukkah
STEGT SORTFODSGRIS
porre, røget spæk og persille
VALNØDDEISCREME
arabica, blodappelsin og brunet smør

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Juicemenu til 3 serveringer / 255
Juicemenu til 4 serveringer / 325

SALT SIGNATUR MENU

VELKOMST I SALT BAR
cocktail og snacks fra SALT køkken
SALTS 6 SERVERINGER
med vinmenu
FILTRERET VAND
KAFFE OG SØDT

/ 995

SNACKS

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
persille og grøn peber
GORDAL OLIVEN
SPRØDE KARTOFLER
røget torskerogn
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
CROQUETTE
gris, timian og saltet citron

1 stk. / 50
3 stk. / 120

Vi har bygget vores menukort op med en række mindre serveringer, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter lyst og sult. Sulten er jo individuel, men vi anbefaler 3-5 serveringer til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

SALTET STENBIDERROGN / 130
cremet kartoffel, kærnemælk og ramsløg
MARINERET HELLEFLYNDER / 120
blodappelsin, jalapeño og glaskål
POCHERET BLÆKSPRUTTE / 110
hønsebouillon, tang og æggeblomme
BAGT TORSK / 120
krabbebisque, asie og æggeblomme
STEGT TORSKEROGN / 120
grillet gulerod, karse og røget smør
RISTET SLETHVAR / 135
bagt løg og morkel

KØD

TATAR AF SALTET OKSE / 120
syltede svampe, drueagurk og sort peber
STEGT KALVEBRISSEL / 120
karamelliseret banan, karry og mandel
GRILLET PASTINAK / 110
sprødstegt lam, saltet citron og dukkah
STEGT SORTFODSGRIS / 120
porre, røget spæk og persille

STØRRE RETTER

FARSERET VAGTEL / 275
morkel, brissel og persille
STEGT HAVTASKE / 550
svampe, havesyre og røget havtaskelever (deleret / nok til 2)
BØF AF RIB EYE 300 GRAM / 295
skalotteløg, røget marv og saltet citron

OST

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

1 stk. / 40
5 stk / 135

DESSERTER

IS AF KARAMELLISERET JORDSKOK / 95
brændt hvid chokolade og havtorn
KOKOSISCREME / 95
karamel og citrongræssabayonne
ARME RIDDER / 95
bananiscreme, rom og varme krydderier
VALNØDDEISCREME / 95
arabica, blodappelsin og brunet smør