SALT MENU 18.12 - 27.01

SALTET TORSK
Kaffir lime og pomelo
RISTET KAMMUSLING
Nashi pære, verbena og brunet smør
VALNØDDEPANDEKAGE
Kalvebrissel, syltede svampe og Karl Johan-mayo
STEGT OKSE
Jordskok, tyttebær og røg
KOKOSPARFAIT
Bagt rødbede og hybenrose

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Saftmenu til 3 serveringer / 255
Saftmenu til 4 serveringer / 325
Saftmenu til 5 serveringer / 395

SALT SIGNATUR MENU

VELKOMST I SALT BAR
cocktail og snacks fra SALT køkken
SALTS 6 SERVERINGER
med vinmenu
FILTRERET VAND
KAFFE OG SØDT

/ 1095

CHARCUTERI

GORDAL OLIVEN / 45
SPEGESKINKE / 65
Slagter Munch, Skagen
COPPA / 50
Villani, Emilia-Romagna
CECINA de LEÓN / 75
Olmeda Origenes, León

Vi har bygget vores menukort op med en række mindre serveringer, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter lyst og sult. Sulten er jo individuel, men vi anbefaler 3-5 serveringer til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

SALTET TORSK / 125
Kaffir lime og pomelo
RISTET KAMMUSLING / 125
Nashi pære, verbena og brunet smør
BAGT TORSK / 125
Butternut, røget smør og havesyre
BAGT RØDBEDE / 110
Gemt hyldeblomst og røget creme fraiche
GNOCCHI / 110
Jordskok, hasselnød og friskost

KØD

VALNØDDEPANDEKAGE / 125
Kalvebrissel, syltede svampe og Karl Johan-mayo
BRAISERET KALVEHALE / 125
Rosenkål, citrus og enebær
STEGT OKSE / 130
Jordskok, tyttebær og røg
GLASERET GRIS / 130
Rødbede, kirsebær og vintertrøffel

STØRRE RETTER

RISTET TORSK / 250
Kål, æble og musling
STEGT KRONDYR / 275
Kaffe, selleri og blomme
BØF AF RIB EYE 300 G / 295
Sauce bordelaise, svampe og spinat. Tilkøb af revet trøffel / 65

OST

Udvalgte franske oste fra Mons i Lyon:

BONDE DU POITOU
Ged

CHAOURCE
Ko, råmælk

BRIN DU MARQUIS
Får, urter fra Korsika

BEAUFORT ALPAGE
Ko, råmælk

ROQUEFORT SELECTION
Får, råmælk

Pr. stk / 45
Lidt af det hele / 150

DESSERTER

RISTET GRÆSKARKERNEIS / 95
Æble og stout
KOKOSPARFAIT / 95
Bagt rødbede og hybenrose
CHOKOLADE / 95
Gemte blommer og valnød
RÅ PÆRE / 95
Bergamotte, havesyre og hasselnød