SALT MENU 16.07 - 12.08

SALTET TORSK
Grillet agurk, tang og luftig østers
BAGT HELLEFLYNDER
Blomsterkarse, hyldeblomst og karotter
RISTEDE KANTARELLER
Sprød ost, skovsyre og mayo på grillet porre
STEGT POUSSIN
Majs, røg og stikkelsbær
HINDBÆRSORBET
Kærnemælk og hybenrose

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Saftmenu til 3 serveringer / 255
Saftmenu til 4 serveringer / 325

SALT SIGNATUR MENU

VELKOMST I SALT BAR
cocktail og snacks fra SALT køkken
SALTS 6 SERVERINGER
med vinmenu
FILTRERET VAND
KAFFE OG SØDT

/ 1095

SNACKS

GORDAL OLIVEN
FRITERET POLENTA
Rosmarin og sort hvidløg
RISTET PADRON PEBER
Piment d´espelette og koriander

3 stk. / 100

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
3 stk. / 135 – 6 stk. / 250

Vi har bygget vores menukort op med en række mindre serveringer, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter lyst og sult. Sulten er jo individuel, men vi anbefaler 3-5 serveringer til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

TASKEKRABBE / 125
Æggeblomme, sommerkål og tomatbouillon
RÅ KAMMUSLING / 125
Syltet hvid asparges, dild og peberrod
SALTET TORSK / 130
Grillet agurk, tang og luftig østers
RISTEDE KANTARELLER / 130
Sprød ost, skovsyre og mayo på grillet porre
BAGT HELLEFLYNDER / 125
Blomsterkarse, hyldeblomst og karotter

KØD

TATAR AF SALTET OKSE / 125
Fermenteret hvid asparges og hård ost
STEGT POUSSIN / 125
Majs, røg og stikkelsbær
GRIS FRA ELLEVANG / 125
Grillet radise, røget smør og peberrod
STEGT RIB EYE / 125
Grillet abrikos, løg og røget marv

STØRRE RETTER

BLOMKÅL OG SOMMERTRØFFEL /265
Hollandaise, havesyre og hasselnød
BØF AF RIB EYE 300 G / 295
Grøn tomat, spinat og sauce bearnaise
STEGT HAVTASKE / 295
Spidskål, havesyre og røget havtaskelever

OST

Udvalgte danske oste fra lokale producenter:

HATHOR
Ko, råmælk fra Osteriet Hinge

MØN CAMEMBERT
Ko, Hårbølle Mejeri

NORA MUNDO
Ged, rødkit fra Tebstrup Mejeri

FÅREOST FRA MØN
Fast ost, Hårbølle Mejeri

MUNKEBLÅ
Ko, blåskimmel fra Mammen Mejeri

1 stk. / 40
5 stk / 135

DESSERTER

JORDBÆR / 95
Skovmærke og fåremælksyoghurt
HINDBÆRSORBET / 95
Kærnemælk og hybenrose
ISCREME PÅ GRØNNE ÆRTER / 95
Salt marengs og rabarber
BROMBÆR / 95
Sort oliven og hasselnøddefløde