Lobbybar 26.02 – 26.03

Kl. 16.00 – 22.45

SNACKS

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
persille og grøn peber
GORDAL OLIVEN
SPRØDE KARTOFLER
røget torskerogn
CROQUETTE
gris, timian og saltet citron
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
ØLPØLSE FRA SØNDERJYLLAND
rød og chili

1 stk. / 50
3 stk. / 120

 

SALTS UDVALGTE RETTER

GRØNNE BLADE I VINAIGRETTE / 65
croutons og krydderurter
CAESAR SALAT / 135
stegt Gråstenhane, parmesan og sprødt brød
AVOCADOMAD / 80
hytteost, chili og sprød bacon
TOAST BAGT PÅ SURDEJ / 65
aubergine, kikærter og tahine eller skinke, ost og sennep
SALTS OKSEBURGER / 135
ost, bacon og BBQ

VORES KLASSIKERE

* SALTET STENBIDERROGN / 130
ristet surdej, syrnet fløde og dild
* ”FISH & CHIPS” / 145
friteret kuller og tartarsauce
* BØF AF RIB EYE 300 GRAM / 295
skalotteløg, røget marv og saltet citron

SØDT

* CITRONFROMAGE / 65
fløde og mørk chokolade
* CRÈME BRÛLÉE / 65
* SALTS CHOKOLADEBRUD / 45

OSTE

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

 

Pr. stk. / 40
Lidt af det hele / 135

Retter med * serveres indtil klokken 22.00