Lobbybar 09.05 – 17.06

Kl. 16.00 – 22.45

SNACKS

GORDAL OLIVEN
FRITERET POLENTA
Rosmarin og sort hvidløg
RISTET PADRON PEBER
Piment d´espelette og koriander

3 stk. / 100

 

SALTS UDVALGTE RETTER

STEGT FLADBRØD / 125
Røget sild, æggeblomme og radise
AVOCADO PÅ SURDEJ / 110
Hytteost og fermenteret chili
CAESAR SALAT / 135
Stegt Gråstenhane, ansjos og parmesan
DANSK BURRATA / 145
Spegeskinke og bitre salater
TATAR AF SALTET OKSE / 120
Fermenteret hvid asparges og hård ost
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

STØRRE RETTER

*STEGT HAVTASKE / 285
Spidskål, havesyre og røget havtaskelever
*BØF AF RIB EYE 300 G / 295
Grøn tomat, spinat og sauce bearnaise

SØDT

* SALTS CHOKOLADEBRUD / 45
*MANDELSCONE / 55
Rabarber og dobbeltfløde
* CRÈME BRÛLÉE / 65
*HAVESYRESORBET / 75
Jordbær og vaniljecreme

OSTE

Udvalgte iberiske oste fra lokale producenter:

MAJORERO
Ged, Tenerife

MAHON
Ko, Menorca

RETORTA
Får, Extremadura

QUESO OVEJA ROMERO Y LARDO
Får – lagret med rosmarin, Castilla-La Mancha

VALDEON
Blåskimmelost på ko og ged, Castilla y Leon

Pr. stk. / 40
Lidt af det hele / 135

Retter med * serveres indtil klokken 22.00