Lobbybar 26.02 – 24.03

Kl. 16.00 – 22.45

CHARCUTERI

GORDAL OLIVEN / 45
RISTEDE MACADAMIA NØDDER / 50
Eddike og karry
TARAMASALATA / 50
Torskerogn, tang og røget paprika
FRITERET BLÆKSPRUTTE / 65
Citron og spicy mayo
SPEGESKINKE / 65
Slagter Munch, Skagen
COPPA / 50
Villani, Emilia-Romagna

VORES KLASSIKERE

*POMMES FRITES / 125
Revet trøffel og parmesan
STENBIDERROGN / 145
Surdejstoast, creme fraiche og urter
FISH OG CHIPS / 145
Dild, eddike og tatarsauce
*BØF AF RIB EYE 300 GRAM / 295
Sauce bordelaise, glaseret skalotteløg og spinat. Tilkøb af revet trøffel / 75

SALTS UDVALGTE RETTER

GRØNNE BLADE I VINAIGRETTE / 65
Croutons og krydderurter
KÅLSALAT/ 95
Avocado, sesam og jalapeño
BURRATA ”LA TRECCIA” / 130
Citrus, radicchio og sort peber
RUG CLUB / 110
Ristet rugbrød, røget Gråstenhane og karry
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

SØDT

*SALTS FYLDTE CHOKOLADER / 45
*SMÅLANDSK OSTEKAGE / 65
Fløde og tyttebær
*CRÈME BRÛLÉE / 65

OSTE

Udvalgte danske oste:

FYNBO NATURA
Ko, HKI/Sinai Mejeri

ØKOLOGISK HATHOR
Økologisk råmælk af ko, Osteriet Hinge

TILIA MUNDO
Økologisk gedemælk, Tebstrup Gedeosteri

CAMEMBERT FRA MØN
Ko, Hårbølle Mejeri

BLÅ GRUBE
Lagret økologisk blåskimmel, ko, Thise Mejeri

Pr. stk / 45
Lidt af det hele / 150

Retter med * serveres indtil klokken 22.00