Lobbybar 20.11 – 20.12

Kl. 16.00 – 22.45

SNACKS

GILLARDEAU ØSTERS
grillet citron
SYLTEDE GRØNNE FERSKNER
SPRØDE FLAGER AF SURDEJ
grillet aubergine og saltet pistacie
ARANCINI
svampe, tomat og persille
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
ØLPØLSE FRA SØNDERJYLLAND
rød og chili

1 stk. / 50
3 stk. / 120

 

SALTS UDVALGTE RETTER

GRØNNE BLADE I VINAIGRETTE / 65
croutons og krydderurter
CAESAR SALAT / 85
parmesan og sprødt brød
AVOCADOMAD / 80
havesyre, salt ost og valnød
TOAST BAGT PÅ SURDEJ / 65
jordskok, hasselnød og persille eller skinke, ost og sennep
”EN RISTET MED BRØD” / 85
krydret svinepølse og brioche
SALTS OKSEBURGER / 135
ost, bacon og BBQ

VORES KLASSIKERE

* MOULES FRITES / 135
hvidvin, smør og urter
* BØF AF RIB EYE 300 G / 295
skalotteløg, røget marv og saltet citron

SØDT

* KLASSISK ÆBLEKAGE / 65
kompot, fløde og makron
* RIS A LA MANDE / 65
kirsebær, mandel og vanilje
* CRÈME BRÛLÉE / 65
* SALTS CHOKOLADEBRUD / 45

OSTE

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

 

Pr. stk. / 40
Lidt af det hele / 135

Retter med * serveres indtil klokken 22.00