Café – aften

Serveres hver dag fra kl. 17.00

SNACKS

RISTEDE MACADAMIA NØDDER / 50
Eddike og karry
FRITERET BLÆKSPRUTTE / 65
Citron og spicy mayo
COPPA / 50
Villani, Emilia-Romagna

SALT MENU

SANDART FRA TISSØ / 145
Dild, ærter og spicy kærnemælk
STEGT RIB EYE / 175
Grønne asparges, morkel og rabarber-BBQ
JORDBÆRISCREME / 95
Friske jordbær, makron og hybenrose

ALLE 3 RETTER / 395

SALTS UDVALGTE RETTER

ASPARGESSALAT / 110
Ricotta, jordbær og brændt radise
POCHEREDE HVIDE ASPARGES / 145
Løvstikkehollandaise og urter. Tilkøb af rejer / 45
BURRATA ”LA TRECCIA” / 130
Saltet rabarber, ærter og bitre blade
SALTS OKSEBURGER / 145
BBQ, cheddar og drueagurk
DAMPEDE BLÅMUSLINGER / 145
Grønne asparges, rygeost og citron
FISH & CHIPS / 165
Dild, eddike og tatarsauce
RISTET PIGHVAR / 295
Spidskål, tang og saltet æggeblomme
Tilkøb af nye kartofler / 45
Løvstikke, solsikke og saltet smør

SØDT

RØDGRØD / 75
Fed fløde og sprødt
JORDBÆRISCREME / 95
Friske jordbær, makron og hybenrose
SALTS CHOKOLADEBRUD / 45

OSTE

Udvalgte danske oste:
FYNBO NATURA
Ko, HKI/Sinai Mejeri
TOMME FRA MØN
Ko, Hårbølle Mejeri
BLÅ GRUBE
Lagret økologisk blåskimmel, ko, Thise Mejeri

Pr. stk / kr.  45
Lidt af det hele / kr. 110