Café – aften 13.08 – 09.09

Fra kl. 17.00

SNACKS

GORDAL OLIVEN
FRITERET POLENTA
Rosmarin og sort hvidløg
RISTET PADRON PEBER
Piment d´espelette og koriander

3 stk. / 100

FRA HAVET

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
3 stk. / 135 – 6 stk. / 250
PILLEDE VADEHAVSREJER / 135
Dild, mayo og ristet surdej
TASKEKRABBE / 150
Tomat, røg og brøndkarse
*MOULES FRITES / 150
Blåmusling, urter og hvidvin

SALTS UDVALGTE RETTER

AVOCADO PÅ SURDEJ / 110
Hytteost og fermenteret chili
CAESAR SALAT / 135
Stegt Gråstenhane, ansjos og parmesan
DANSK BURRATA / 145
Spegeskinke og bitre salater
*RISTEDE KANTARELLER / 130
Sprød ost, skovsyre og mayo på grillet porre
*TATAR AF SALTET OKSE / 125
Fermenteret fersken og lang peber
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

STØRRE RETTER

*RISTET HELLEFLYNDER / 275
Blomsterkarse, hyldeblomst og nye gulerødder
*BØF AF RIB EYE 300 G / 295
Grøn tomat, spinat og sauce bearnaise

SØDT

*SALTS CHOKOLADEBRUD / 45
*MANDELSCONE / 65
Syltede blommer og dobbeltfløde
*CRÈME BRÛLÉE / 65
*RØDGRØD / 65
Fløde og gran

OSTE

Udvalgte danske oste fra lokale producenter:
HATHOR
Ko, råmælk fra Osteriet Hinge
MØN CAMEMBERT
Ko, Hårbølle Mejeri
NORA MUNDO
Ged, rødkit fra Tebstrup Mejeri
FÅREOST FRA MØN
Fast ost, Hårbølle Mejeri
MUNKEBLÅ
Ko, blåskimmel fra Mammen Mejeri

Pr. stk / kr.  40
Lidt af det hele / kr. 135