Café – frokost 09.05 – 17.06

Kl. 12-16

SNACKS

GORDAL OLIVEN
FRITERET POLENTA
Rosmarin og sort hvidløg
RISTET PADRON PEBER
Piment d´espelette og koriander

3 stk. / 100

FRA HAVET

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS"
3 stk. / 135 – 6 stk. / 250
PILLEDE VADEHAVSREJER / 135
Dild, mayo og ristet surdej
TASKEKRABBE / 150
Tomat, røg og brøndkarse
MOULES FRITES / 150
Blåmusling, urter og hvidvin

SALTS UDVALGTE RETTER

STEGT FLADBRØD / 125
Røget sild, æggeblomme og radise
AVOCADO PÅ SURDEJ / 110
Hytteost og fermenteret chili
CAESAR SALAT / 135
Stegt Gråstenhane, ansjos og parmesan
DANSK BURRATA / 145
Spegeskinke og bitre salater
TATAR AF SALTET OKSE / 120
Fermenteret hvid asparges og hård ost
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

STØRRE RETTER

POCHEREDE HVIDE ASPARGES / 275
Parmesan og morkel
BØF AF RIB EYE 300 G / 295
Grøn tomat, spinat og sauce bearnaise

SØDT

SALTS CHOKOLADEBRUD / 45
MANDELSCONE / 55
Rabarber og dobbeltfløde
CRÈME BRÛLÉE / 65
HAVESYRESORBET / 75
Jordbær og vaniljecreme

OSTE

MAJORERO
Ged, Tenerife
MAHON
Ko, Menorca
RETORTA
Får, Extremadura
QUESO OVEJA ROMERO Y LARDO
Får – lagret med rosmarin, Castilla y Mancha
VALDEON
Blåskimmelost på ko og ged, Castillo y Leon

Per stk / 40
Lidt af det hele / 135