Café – frokost 14.08 – 10.09

Kl. 12-17

SNACKS

GORDAL OLIVEN
FRITERET POLENTA
Rosmarin og sort hvidløg
RISTET PADRON PEBER
Piment d´espelette og koriander

3 stk. / 100

FRA HAVET

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS"
3 stk. / 135 – 6 stk. / 250
PILLEDE VADEHAVSREJER / 135
Dild, mayo og ristet surdej
TASKEKRABBE / 150
Tomat, røg og brøndkarse
MOULES FRITES / 150
Blåmusling, urter og hvidvin

SALTS UDVALGTE RETTER

RUTHS KRYDDERSILD FRA CHR. Ø / 125
Æggeblomme, kartoffel og urter
AVOCADO PÅ SURDEJ / 110
Hytteost og fermenteret chili
CAESAR SALAT / 135
Stegt Gråstenhane, ansjos og parmesan
DANSK BURRATA / 145
Spegeskinke og bitre salater
RISTEDE KANTARELLER / 130
Sprød ost, skovsyre og mayo på grillet porre
TATAR AF SALTET OKSE / 125
Fermenteret fersken og lang peber
STEAK SANDWICH / 145
Grøn tomat, spinat og sort hvidløg
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

SØDT

SALTS CHOKOLADEBRUD / 45
MANDELSCONE / 65
Syltede blommer og dobbeltfløde
CRÈME BRÛLÉE / 65
RØDGRØD / 65
Fløde og gran

OSTE

HATHOR
Ko, råmælk fra Osteriet Hinge
MØN CAMEMBERT
Ko, Hårbølle Mejeri
NORA MUNDO
Ged, rødkit fra Tebstrup Mejeri
FÅREOST FRA MØN
Fast ost, Hårbølle Mejeri
MUNKEBLÅ
Ko, blåskimmel fra Mammen Mejeri

Per stk / 40
Lidt af det hele / 135