SALTS UDVALGTE 09.05 - 18.06

RUTHS KRYDDERSIL D FRA CHR. Ø / 125
Æggeblomme, kartoffel og urter
STEGT FLADBRØD / 125
Røget sild, purløg og radise
AVOCADO PÅ SURDEJ / 110
Hytteost og fermenteret chili
CAESAR SALAT / 135
Stegt Gråstenhane, ansjos og parmesan
DANSK BURRATA / 145
Spegeskinke og bitre salater
TATAR AF SALTET OKSE / 120
fermenteret hvid asparges og hård ost
POCHEREDE HVIDE ASPARGES / 145
parmesan og morkel
STEAK SANDWICH / 145
Grøn tomat, spinat og sort hvidløg
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

Køkkenet vælger 3 serveringer / 295

Vinmenu til 3 serveringer / 245
Saftmenu til 3 serveringer / 255

SNACKS

GORDAL OLIVEN
FRITERET POLENTA
Rosmarin og sort hvidløg
RISTET PADRON PEBER
Piment d´espelette og koriander

3 stk. / 100

FRA HAVET

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
3 stk. / 135 – 6 stk. / 250
PILLEDE VADEHAVSREJER / 135
Dild, mayo og ristet surdej
TASKEKRABBE / 150
Tomat, røg og brøndkarse
MOULES FRITES / 150
Blåmusling, urter og hvidvin

SALTS SMØRREBRØD

NYE KARTOFLER
Karse, mayo og bacon
RØGET LAKS
Radise og peberrod

2 stk. / 175

DESSERTER & OSTE

SALTS CHOKOLADEBRUD / 45
MANDELSCONE / 55
Rabarber og dobbeltfløde
CRÈME BRÛLÉE / 65
HAVESYRESORBET / 75
Jordbær og vaniljecreme

Udvalgte iberiske oste fra lokale producenter:

MAJORERO
Ged, Tenerife

MAHON
Ko, Menorca

RETORTA
Får, Extremadura

QUESO OVEJA ROMERO Y LARDO
Får – lagret med rosmarin, Castilla-La Mancha

VALDEON
Blåskimmelost på ko og ged, Castilla y Leon

Per stk / 40
Lidt af det hele / 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation