SALT menu 08.02 - 15.03

Grillede løg
Torskerogn, syltet citron og brøndkarse
Ristet Sandart
Spinat, ricotta og sprød boghvede
Stegt bryst af poussin
Stenbiderrogn, agurk og syrnet fløde
Stegt okse af "Greater Omaha"
Blomkål, morkel og persille
Manjari chokolade
Karamelliseret jordskok, saltmandel og ymer

Vælg fra ovenstående menu:

4 serveringer kr. 395

5 serveringer kr. 445

Vinmenu til 4 serveringer kr. 325
Vinmenu til 5 serveringer kr. 395

Snacks

Østers Naturel
æble og peberrod
Sardiner
Olivenolie og citron
Gordal oliven
Pata negra skinke
Croquette af and
sort trompet og indmad

1 stk. kr. 50 / 3 stk. kr. 120

SALTs smørrebrød

Pillede rejer
rugbrød, dild og vagtelæg
Sprød hvilling
rugbrød, karry og blomkål
Hjemmelavet rullepølse
rugbrød, løg og sky

kr. 195 / 3 stk.

SALTs udvalgte retter

Gl. dags modnet dildsild
agurk, æble og blegselleri
kr. 95
Tatar frites
rørt tatar af kalv med grov sennep og cornichon
kr. 125
Jordskokkesuppe
æble og purløg
kr. 85
Tørret rødbede i salat
valnød, æble og hjertesalat
kr. 85
SALTs hotdog
saltet hvidkål, agurk og sennep
kr. 85
Stegt Gråstenhane i sandwich
karry, bacon og tomat
kr. 125
SALTs okseburger
krydret tomat, drueagurk og cheddar
kr. 135

Klassikere

Moules frites
dampede blåmuslinger, persille og hvidløg
kr. 135
Helstegt skærising meunière
kapers, citron og brunet smør
kr. 275
Bøf af rib eye
300 gr. med bagte løg, røget marv og sauce bearnaise
kr. 295
1-times Business Lunch
SALTs 2-retters frokostmenu
kr. 225

Oste & desserter

SALTs chokoladebrud
kr. 45
Chocoladebrownie
kr. 50
Crème brûlée
kr. 50
Bagt vaffel
vanilleis og chokoladesauce
kr. 65

Udvalg af europæiske oste fra små producenter

 

PORTUGAL

Ouro do pastor –

Blød fåremælksost på råmælk

 

SPANIEN

Queso mantega y romero –

Upasteuriseret fåremælksost

 

KORSIKA

Brin du marquis –

Fåremælksost lagret med vilde urter

 

SARDINIEN

Fiore sardo –

Røget ost på upasteuriseret fåremælk

 

ITALIEN

Erborinato sancarlone al caffe –

Blåskimmel på  komælk, lagret i kaffe

 

1 stk. kr. 40
5 stk kr. 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation