SALTS UDVALGTE 17.07 - 13.08

RUTHS KRYDDERSILD FRA CHR. Ø / 125
Æggeblomme, kartoffel og urter
AVOCADO PÅ SURDEJ / 110
Hytteost og fermenteret chili
CAESAR SALAT / 135
Stegt Gråstenhane, ansjos og parmesan
DANSK BURRATA / 145
Spegeskinke og bitre salater
RISTEDE KANTARELLER /130
Sprød ost, skovsyre og mayo på grillet porre
TATAR AF SALTET OKSE / 120
Fermenteret hvid asparges og hård ost
STEAK SANDWICH / 145
Grøn tomat, spinat og sort hvidløg
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

SNACKS

GORDAL OLIVEN
FRITERET POLENTA
Rosmarin og sort hvidløg
RISTET PADRON PEBER
Piment d´espelette og koriander

3 stk. / 100

FRA HAVET

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
3 stk. / 135 – 6 stk. / 250
PILLEDE VADEHAVSREJER / 135
Dild, mayo og ristet surdej
TASKEKRABBE / 150
Tomat, røg og brøndkarse
MOULES FRITES / 150
Blåmusling, urter og hvidvin

SALTS SMØRREBRØD

NYE KARTOFLER
Karse, mayo og bacon
RØGET LAKS
Radise og peberrod

2 stk. / 175

DESSERTER & OSTE

SALTS CHOKOLADEBRUD / 45
MANDELSCONE / 55
Rabarber og dobbeltfløde
CRÈME BRÛLÉE / 65
JORDBÆR / 95
Skovmærke og fåremælksyoghurt

Udvalgte danske oste fra lokale producenter:

HATHOR
Ko, råmælk fra Osteriet Hinge

MØN CAMEMBERT
Ko, Hårbølle Mejeri

NORA MUNDO
Ged, rødkit fra Tebstrup Mejeri

FÅREOST FRA MØN
Fast ost, Hårbølle Mejeri

MUNKEBLÅ
Ko, blåskimmel fra Mammen Mejeri

Per stk / 40
Lidt af det hele / 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation