SALT menu 30.08 - 27.09

Saltet helleflynder
æble, østers og knoldselleri
Grillet blæksprutte
brændt tomat og fermenteret hvidløg
Ristede skovsvampe
æggeblomme og grønne hyldebær
Dansk gris "char siu"
palmekål og blomme
Brombær
sort oliven, flødeis og marengs

Vælg fra ovenstående menu:

4 serveringer kr. 395

5 serveringer kr. 445

Vinmenu til 4 serveringer kr. 325
Vinmenu til 5 serveringer kr. 395

Snacks

Østers Naturel
syrnet fløde, dild og blegselleri
"Petits frites"
friteret fisk, piment d´espelette og citronmayo
Gordal oliven
Pata negra skinke
Ristede padron-pebre
sumak og koriander

1 stk. kr. 50 / 3 stk. kr. 120

SALTs smørrebrød

Pillede rejer
rugbrød, dild og vagtelæg
Røget makrel
rugbrød, æggeblomme og radise
Sprængt kalvebryst
rugbrød, peberrodscreme og asie

kr. 195 / 3 stk.

SALTs udvalgte retter

"Corn on the cobb"
majs fra Wiuff, hasselnød og brunet smør
kr. 75
Stegte skovsvampe
smørristet brød og havgus
kr. 130
Marinerede tomater
sprødt brød, løvstikke og fåreost fra Hårbølle
kr. 85
Tatar frites
rørt tatar af okse med estragon og hasselnød
kr. 125
SALTS hotdog
krydret lammepølse, røget aubergine og abrikos
kr. 85
Stegt Gråstenhane i sandwich
bacon, karrymayo og tomat
kr. 125
SALTS Okseburger
ost, bacon og BBQ
kr. 135

Klassikere

Gl. dags modnet sild
karrysalat, æg og purløg
kr. 95
Dampede blåmuslinger
grøn karry, kokosmælk og urter
kr. 135
Helstegt rødspætte meuniere
kapers, citron og brunet smør
kr. 225
Bøf "New York Strip", 300 gram
tomat og sauce bearnaise
kr. 295
1-times Business Lunch
SALTs 2-retters frokostmenu
kr. 235

Oste & desserter

SALTs chokoladebrud
kr. 45
Brombærtærte
marengs og mørk chokolade
kr. 50
Crème brûlée
kr. 50
Rødgrød
fløde og mandel
kr. 50

Udvalgte franske oste fra Mons:

 

PETIT BLAJA
Gedemælk fra Tarantais

CHAOURCE
Hvidskimmel fra Champagne, ko

OSSAU-IRRATY
Fast fåremælksost fra Pyrenæerne

LANGRES
Rødkitsost fra Champagne, ko

BLEU D´AUVERGNE
Blåskimmel fra Auvergne, ko

 

1 stk. kr. 40
5 stk kr. 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation