SALT MENU 10.10 - 21.11

RÅ KAMMUSLING / 120
palmekål, havesyre og Karl Johan-emulsion
TASKEKRABBE / 110
drueagurk, brøndkarse og sprød kartoffel
SKINDSTEGT SANDART / 120
oksehale, søde løg og persille
STEGT GRÅGÅS / 120
tørrede druer, valnød og sellerifløde
MALT ISCREME / 95
hybenrose, hasselnød og karamel

Vælg fra ovenstående menu:

Køkkenet vælger 3 serveringer / 295

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Juicemenu til 3 serveringer / 255
Juicemenu til 4 serveringer / 325

SNACKS

ØSTERS ”CREUSE ZÉLANDE”
grillet citron
SYLTEDE GRØNNE FERSKNER
SPRØDE FLAGER AF SURDEJ
grillet aubergine og saltet pistacie
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
ARANCINI
svampe, tomat og persille

1 stk. / 50
3 stk. / 120

SALTS SMØRREBRØD

RUTHS KARRYSILD FRA CHRISTIANSØ / 95
smilende æg, æble og bladselleri
STEGT SILD I EDDIKE / 95
løg, blomme og sort peber
AVOCADO / 80
havesyre, salt ost og valnød
RØGET LAKS / 110
rødbede og peberrod
FRITERET KULLER / 120
karry og syltede grøntsager
SPEGESKINKE / 95
sennepsfløde, karse og syltede svampe
TATAR AF OKSE / 120
estragon, ristet løg og tyttebær
”STEAK SANDWICH” / 145
surdej, ristede svampe og bordelaise

Køkkenet vælger 3 stk. / 235

DESSERTER & OSTE

KLASSISK ÆBLEKAGE / 65
kompot, fløde og makron
KARAMELLISERET PÆRE / 65
vaniljeparfait og pistacie
CRÈME BRÛLÉE / 65
SALTS CHOKOLADEBRUD / 45

Udvalgte danske og svenske oste fra lokale mejerier:

CAMEMBERT FRA MØN
Hårbølle Mejeri

HATHOR
Økologisk råmælksost, Hinge Mejeri

GRANBARKSOST
Økologisk rødkit, Jurss Mejeri

WRÅNGEBÄCK
Økologisk råmælksost, Almnäsbruk

ØKOLOGISK FÅREBLU
Fåremælk fra Knuthenlund, Mammen Mejeri

 

1 stk. / 40
5 stk / 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation