SALT menu 15.08 - 12.09

Rå reje
courgette, saltet hyldeblomst og peberrod
Tomat og blåmusling
røg, muslingebouillon og karse
Bagt torsk
persille, havgus og grøn fersken
Grillet skank af gris
cremet majs og solbær
Brombær
løvstikke, sødt rugbrød og kondenseret mælk

Vælg fra ovenstående menu:

4 serveringer kr. 395

5 serveringer kr. 445

Vinmenu til 4 serveringer kr. 325
Vinmenu til 5 serveringer kr. 395

Juicemenu til 3 serveringer kr. 255
Juicemenu til 4 serveringer kr. 325

Snacks

Østers "creuse zélande"
grillet citron
Gordal oliven
Sprøde flager af surdej
tomat og fynsk rygeost
Serranoskinke, 16 mdr
Ristet padron peber
citron og koriander

1 stk. kr. 50 / 3 stk. kr. 120

SALTs smørrebrød

Håndpillede rejer
rugbrød, vagtelæg og dildmayo
Varmrøget laks
rugbrød, bladselleri og estragon
Roastbeef
rugbrød, pickles og peberrod

kr. 210 / 3 stk.

SALTs udvalgte retter

Salat af spidskål
blomme, rygeost og urter
kr. 75
Avocado mad
ristet rugbrød, salt ost og tomat
kr. 65
Toast bagt på surdej
blomkål, mandel og raz el hanout
kr. 65
Toast bagt på surdej
skinke, ost og sennep
kr. 65
"En ristet med brød"
krydret svinepølse og brioche
kr. 85
SALTs okseburger
ost, bacon og BBQ
kr. 135

Klassikere

Moules frites
hvidvin, smør og urter
kr. 135
Ruths karrysild fra Christiansø
smilende æg og kartoffel
kr. 125
Tatar af okse
purløg, peberrod og æggeblomme
kr. 125
Pillede vadehavsrejer
sauce hollandaise og smørstegt spidskål
kr. 195
Bøf New York Strip, 300 gram
tomat, BBQ og persille
kr. 295

Desserter & oste

Rødgrød
mandel og creme de Bresse
kr. 65
Friske hindbær
vanilleparfait og karamel
kr. 65
Crème brûlée
kr. 65
SALTs chokoladebrud
kr. 45

Udvalgte danske og svenske oste fra lokale mejerier:

CAMEMBERT FRA MØN
Hårbølle Mejeri

HATHOR
Økologisk råmælksost, Hinge Mejeri

GRANBARKSOST
Økologisk rødkit, Jurss Mejeri

WRÅNGEBÄCK
Økologisk råmælksost, Almnäsbruk

BLÅ ØRBY
Økologisk blåskimmel, fåremælk, Knuthenlund

 

1 stk. kr. 40
5 stk kr. 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation