SALT MENU 21.11 - 21.12

SALTET TORSK / 120
vinterporre, dild og østers
RISTET JORDSKOK / 110
løvstikke, ramsløgskapers og saltet citron
SPRØD AND / 120
syltede svampe, havesyre og valnød
RULLESTEG AF GRIS / 120
muskat, kål og tyttebær
IS PÅ TONKABØNNE / 95
sommerens kirsebær og peberkage

Køkkenet vælger 3 serveringer / 295

SNACKS

GILLARDEAU ØSTERS
grillet citron
SYLTEDE GRØNNE FERSKNER
SPRØDE FLAGER AF SURDEJ
grillet aubergine og saltet pistacie
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
ARANCINI
svampe, tomat og persille

1 stk. / 50
3 stk. / 120

SALTS SMØRREBRØD

RUTHS KARRYSILD FRA CHRISTIANSØ / 95
smilende æg, æble og bladselleri
STEGT SILD I EDDIKE / 95
løg, blomme og sort peber
AVOCADO / 80
havesyre, salt ost og valnød
RØGET LAKS / 110
rødbede og peberrod
FRITERET KULLER / 120
karry og syltede grøntsager
SPEGESKINKE / 95
sennepsfløde, karse og syltede svampe
TATAR AF OKSE / 120
estragon, ristet løg og tyttebær
”STEAK SANDWICH” / 145
surdej, ristede svampe og bordelaise

Køkkenet vælger 3 stk. / 235

DESSERTER & OSTE

KLASSISK ÆBLEKAGE / 65
kompot, fløde og makron
RIS A LA MANDE / 65
kirsebær, mandel og vanilje
CRÈME BRÛLÉE / 65
SALTS CHOKOLADEBRUD / 45

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

1 stk. / 40
5 stk / 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation