SALT menu 21.12 - 31.01

Glaseret sortkål
saltet kammusling og pomelo
Tartar af kalv
gulerod, lang peber og røget spæk
Ristet torsk
syltet tragtkantarel, selleri og brunet smør
Stegt angus okse
hokkaido-græskar og vadouvan
Ristet jordskokkeis
brændt hvid chokolade, karamel og solbær

Vælg fra ovenstående menu:

4 serveringer kr. 395

5 serveringer kr. 445

Vinmenu til 4 serveringer kr. 325
Vinmenu til 5 serveringer kr. 395

Juicemenu til 3 serveringer kr. 255
Juicemenu til 4 serveringer kr. 325

Snacks

Østers Naturel
syrnet fløde, dild og blegselleri
Svampecroquette
trøffelmayo og persille
Gordal oliven
Spegeskinke
Københavns Røgeri
Petits frites
friteret fisk, piment d'espelette og citronmayo

1 stk. kr. 50 / 3 stk. kr. 120

SALTs smørrebrød

Pillede rejer
rugbrød, dild og vagtelæg
Gravad laks
rugbrød, sennep og brun farin
Sprængt kalvebryst
rugbrød, peberrodscreme og drueagurk

kr. 195 / 3 stk.

SALTs udvalgte retter

Bitre blade
pære, valnød og sprødt brød
kr. 85
Græskar-risoni
salvie, muskat og brunet smør
kr. 110
Hjerter i flødesauce
andehjerter, tyttebær og persille
kr. 130
SALTS hotdog
krydret lammepølse, røget aubergine og abrikos
kr. 85
Stegt Gråstenhane i sandwich
bacon, karrymayo og tomat
kr. 125
SALTS Okseburger
ost, bacon og BBQ
kr. 135

Klassikere

Moules frites
hvidvin, smør og urter
kr. 135
Ruths kryddersild fra Christiansø
pocheret æg, kartoffel og sennepscreme
kr. 120
Helstegt skærising meuniere
kapers, citron og brunet smør
kr. 275
Tatar af kalv
purløg, peberrod og æggeblomme
kr. 125
Bøf af rib eye, 300 gram
løg, marv og saltet citron
kr. 295

Desserter & oste

SALTs chokoladebrud
kr. 45
Æbletærte
toffee og marengs
kr. 50
Crème brûlée
kr. 50
SALTs issandwich
parfait, chokolade og pistacie
kr. 50

Udvalgte franske oste fra Mons:

 

 

SAINTE MAURE DE LA DRAGONNIERE
Gedemælk fra Central

BRILLAT SAVARIN
Hvidskimmel fra Normandiet, ko

OSSAU-IRRATY
Fast fåremælksost fra Pyrenæerne

LANGRES
Rødkitsost fra Champagne, ko

BLEU D´AUVERGNE
Blåskimmel fra Auvergne, ko

 

1 stk. kr. 40
5 stk kr. 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation