SALT MENU 27.02 - 27.03

SALTET STENBIDERROGN / 130
cremet kartoffel, kærnemælk og ramsløg
POCHERET BLÆKSPRUTTE / 110
hønsebouillon, tang og æggeblomme
GRILLET PASTINAK / 110
sprødstegt lam, saltet citron og dukkah
STEGT SORTFODSGRIS / 120
porre, røget spæk og persille
VALNØDDEISCREME / 95
arabica, blodappelsin og brunet smør

Køkkenet vælger 3 serveringer / 295

SNACKS

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
persille og grøn peber
GORDAL OLIVEN
SPRØDE KARTOFLER
røget torskerogn
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
CROQUETTE
gris, timian og saltet citron

1 stk. / 50
3 stk. / 120

SALTS SMØRREBRØD

RUTHS KARRYSILD FRA CHRISTIANSØ / 95
smilende æg, æble og bladselleri
STEGT TORSKEROGN / 95
karry og syltede grøntsager
AVOCADO / 80
hytteost, chili og sprød bacon
RØGET LAKS / 110
rødbede og peberrod
SALTET STENBIDERROGN / 130
ristet surdej, syrnet fløde og dild
SPEGESKINKE / 95
sennepsfløde, karse og syltede svampe
TATAR AF OKSE / 120
estragon, ristet løg og tyttebær
”STEAK SANDWICH” / 145
skalotteløg, røget marv og saltet citron

Køkkenet vælger 3 stk. / 235

DESSERTER & OSTE

CITRONFROMAGE / 65
fløde og mørk chokolade
CRÈME BRÛLÉE / 65
SALTS CHOKOLADEBRUD / 45

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

1 stk. / 40
5 stk / 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation