SALT menu 28.03 - 25.04

Hvid asparges
tang, agurk og tørret blæksprutte
Bagt torsk
hollandaise, ramsløg og gulerod
Ristet kalvebrissel
løg, rabarber og masala
Grillet lammenakke
rape de cima og bagt hvidløg
Ristet valnøddeis
italiensk marengs og arabica

Vælg fra ovenstående menu:

4 serveringer kr. 395

5 serveringer kr. 445

Vinmenu til 4 serveringer kr. 325
Vinmenu til 5 serveringer kr. 395

Juicemenu til 3 serveringer kr. 255
Juicemenu til 4 serveringer kr. 325

Snacks

Østers "creuse zélande"
grillet citron
Gordal oliven
Sprøde kartofler
dild, eddike og syrnet fløde
Seranoskinke, 16 mdr
Croquette af saltet torsk

1 stk. kr. 50 / 3 stk. kr. 120

SALTs smørrebrød

Stegt torskerogn
rugbrød, bladselleri og kapers
Postej og saltet kød
rugbrød, sky og surt
Roastbeef
rugbrød, pickles og peberrod

kr. 195 / 3 stk.

SALTs udvalgte retter

Salat af grønne bønner
daikon, solsikke og koriander
kr. 85
Arancini
sort trompet, tomat og grønne urter
kr. 110
Ristet kalvebrissel
løg, rabarber og masala
kr. 120
"En ristet med brød"
krydret svinepølse og brioche
kr. 85
Stegt Gråstenhane i sandwich
bacon, karrymayo og tomat
kr. 125
SALTs Okseburger
ost, bacon og BBQ
kr. 135

Klassikere

Moules frites
hvidvin, smør og urter
kr. 135
Ruths kryddersild fra Christiansø
pocheret æg, kartoffel og sennepscreme
kr. 120
Saltet stenbiderrogn
løgtærte, grønne skud og creme fraiche
kr. 265
Tatar af kalv
purløg, peberrod og æggeblomme
kr. 125
Bøf af rib eye, 300 gram
grøn tomat, saltet citron og persille
kr. 295

Desserter & oste

SALTs chokoladebrud
kr. 45
Rabarbertærte
italiensk marengs
kr. 50
Crème brûlée
kr. 65
Karameliseret banan
macadamianød og mørk chokoladeis
kr. 95

Udvalgte danske oste fra lokale mejerier:

 

 

TILIA MUNDO
Tebstrup Gedeosteri

CAMEMBERT FRA MØN
Jerseymælk, Hårbølle Mejeri

HØOST NATURA
Ko, Naturmælk

LILLE TANGHUS
Rødkit krydret med hampefrø, Hinge Mejeri

BLÅ ØRBY
Fåremælk fra Knuthenlund

 

1 stk. kr. 40
5 stk kr. 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation