SALTS LETTE RETTER 13.11 - 18.12
GRØNNE BLADE I VINAIGRETTE / 65
Croutons og krydderurter
Croutons og krydderurter
GRØNKÅLSSALAT / 120
Røget gråstenhane, æble og nødder
Røget gråstenhane, æble og nødder
SALTS BLT / 110
Ristet rugbrød, tørsaltet bacon og tomat
Ristet rugbrød, tørsaltet bacon og tomat
LUN GEDEOST / 110
Bagt rødbede, valnød og honning
Bagt rødbede, valnød og honning
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk
Tomat, ost og drueagurk
SALTS SMØRREBRØD
SALTS KARRYSILD / 95
Solbær, vadouvan og små løg
Solbær, vadouvan og små løg
RØGET LAKS / 110
Spinat, creme fraiche og boghvede
Spinat, creme fraiche og boghvede
FRITERET RØDSPÆTTE / 120
Dild, saltet agurk og rejer
Dild, saltet agurk og rejer
SALAT AF GRÅSTEN HANE / 110
Bacon og syltet agurk
Bacon og syltet agurk
RØRT TATAR / 120
Ristet surdej og grønkål
Ristet surdej og grønkål
DESSERTER & OSTE
SALTS CHOKOLADEBRUD / 45
ÆBLETÆRTE / 65
Muskat, valnød og creme fraiche
Muskat, valnød og creme fraiche
CRÈME BRÛLÉE / 65
Udvalgte franske oste fra Mons i Lyon:
BONDE DU POITOU
Ged
CHAOURCE
Ko, råmælk
BRIN DU MARQUIS
Får, urter fra Korsika
BEAUFORT ALPAGE
Ko, råmælk
ROQUEFORT SELECTION
Får, råmælk
Pr. stk / 45
Lidt af det hele / 150
SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00
Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation