SALT menu 20.06 - 18.07

Saltet torsk
grønne ærter, hyld og blåmusing
Ristet multe
brøndkarse, syrnet fløde og stikkelsbær
Dansk blæksprutte
grillet abrikos og spicy sauce
Grillet sortfodsgris
kantarel og fermenteret tomat
Is på polynesisk vanille og kirsebær
hybenrose og friskost

Vælg fra ovenstående menu:

4 serveringer kr. 395

5 serveringer kr. 445

Vinmenu til 4 serveringer kr. 325
Vinmenu til 5 serveringer kr. 395

Juicemenu til 3 serveringer kr. 255
Juicemenu til 4 serveringer kr. 325

Snacks

Østers "creuse zélande"
grillet citron
Gordal oliven
Sprøde flager af surdej
tomat og fynsk rygeost
Serranoskinke, 16 mdr
Ristet padron peber
citron og koriander

1 stk. kr. 50 / 3 stk. kr. 120

SALTs smørrebrød

Nye kartofler
rugbrød, røget mayo og bacon
Varmrøget laks
rugbrød, ærter og estragon
Roastbeef
rugbrød, pickles og peberrod

kr. 210 / 3 stk.

SALTs udvalgte retter

Salat af spidskål
abrikos, friskost og urter
kr. 75
Avocado mad
ristet rugbrød, salt ost og tomat
kr. 65
Toast bagt på surdej
blomkål, mandel og raz el hanout
kr. 65
Toast bagt på surdej
skinke, ost og sennep
kr. 65
"En ristet med brød"
krydret svinepølse og brioche
kr. 85
SALTs okseburger
ost, bacon og BBQ
kr. 135

Klassikere

Moules frites
hvidvin, smør og urter
kr. 135
Ruths karrysild fra Christiansø
smilende æg og kartoffel
kr. 125
Tatar af okse
purløg, peberrod og æggeblomme
kr. 125
Pillede vadehavsrejer
sauce hollandaise og smørstegt spidskål
kr. 195
Bøf New York Strip, 300 gram
tomat, BBQ og persille
kr. 295

Desserter & oste

Kold melon
citrusurter og rød chili
kr. 65
Friske jordbær
vanilleparfait og karamel
kr. 65
Crème brûlée
kr. 65
SALTs chokoladebrud
kr. 45

Gennem 12 år har Knuthenlund Mejeri på Lolland stået som en dansk frontløber inden for økologisk produktion. Oste lavet på håndværksmæssig maner af mælk fra egne dyr.

MARIBO
Øko komælk fra gl. dansk malkerace

UGLEHOLT
Fast ost, øko komælk

HØJHOLT
Fast ost, øko fåremælk

STENHØJMARK
Fast ost, øko fåremælk – lagret 24 mdr

BLÅ ØRBY
Øko blåskimmel, fåremælk

 

1 stk. kr. 40
5 stk kr. 135

Der kan forekomme dage med manglende tilgang til enkelte varer.

SALT har åbent alle ugens dage
Frokost: 12.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker kl. 22.00

Vi anbefaler bordbestilling på tlf. 33 74 14 44 eller bordreservation