Lobbybar 27.02 – 27.03

Kl. 12.00 – 16.00

SNACKS

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
persille og grøn peber
GORDAL OLIVEN
SPRØDE KARTOFLER
Røget torskerogn
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
CROQUETTE
Gris, timian og saltet citron
ØLPØLSE FRA SØNDERJYLLAND
Røg og chili

1 stk. / 50
3 stk. / 120

SALTS UDVALGTE RETTER

GRØNNE BLADE I VINAIGRETTE / 65
croutons og krydderurter
CAESAR SALAT / 135
stegt Gråstenhane, parmesan og sprødt brød
AVOCADOMAD / 80
Hytteost, chili og sprød bacon
TOAST BAGT PÅ SURDEJ / 65
aubergine, kikærter og tahine
TOAST BAGT PÅ SURDEJ / 65
skinke, ost og sennep
SALTS OKSEBURGER / 135
ost, bacon og BBQ

VORES KLASSIKERE

SALTET STENBIDERROGN / 130
ristet surdej, syrnet fløde og dild
”FISH & CHIPS” / 145
friteret kuller og tartarsauce
”STEAK SANDWICH” / 145
skalotteløg, røget marv og saltet citron

SØDT

CITRONFROMAGE / 65
Fløde og mørk chokolade
CRÈME BRÛLÉE / 65
SALTS CHOKOLADEBRUD / 45

OSTE

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

Pr. stk. / 40
Lidt af det hele / 135