Lobbybar 21.11 – 21.12

Kl. 12.00 – 16.00

SNACKS

GILLARDEAU ØSTERS
grillet citron
SYLTEDE GRØNNE FERSKNER
SPRØDE FLAGER AF SURDEJ
grillet aubergine og saltet pistacie
ARANCINI
svampe, tomat og persille
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
ØLPØLSE FRA SØNDERJYLLAND
røg og chili

1 stk. / 50
3 stk. / 120

SALTS UDVALGTE RETTER

GRØNNE BLADE I VINAIGRETTE / 65
croutons og krydderurter
CAESAR SALAT / 85
parmesan og sprødt brød
AVOCADOMAD / 80
havesyre, salt ost og valnød
TOAST BAGT PÅ SURDEJ / 65
jordskok, hasselnød og persille
TOAST BAGT PÅ SURDEJ / 65
skinke, ost og sennep
”EN RISTET MED BRØD” / 85
krydret svinepølse og brioche
SALTS OKSEBURGER / 135
ost, bacon og BBQ

VORES KLASSIKERE

MOULES FRITES / 135
hvidvin, smør og urter
”STEAK SANDWICH” / 145
surdej, ristede svampe og bordelaise

SØDT

KLASSISK ÆBLEKAGE / 65
kompot, fløde og makron
RIS A LA MANDE / 65
kirsebær, mandel og vanilje
CRÈME BRÛLÉE / 65
SALTS CHOKOLADEBRUD / 45

OSTE

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

Pr. stk. / 40
Lidt af det hele / 135