Jul i SALT

Tiden går, og inden vi ser os om, er vi omgivet af den helt særlige julestemning, som december bringer med sig. Igen i år slår SALT restaurant dørene op for en række stemningsfulde julearrangementer i løbet af december.

Juleaften

Glem alt om julestress og overlad jeres juleaften til os. Denne aften er der altid en helt særlig julestemning i SALT restaurant, mens vores velkomponerede julemiddag serveres. Se menuen her.

Julefrokost 1. juledag og 2. juledag

SALT restaurant inviterer indenfor på to af årets største juledatoer. Kom og oplev den idylliske julestemning i vores charmerende lokaler, mens nye udgaver af de klassiske julespecialiteter serveres som julefrokost. Se menuen her.

SALT julemenu

I løbet af december byder SALT restaurant på en velkomponeret aften-julemenu. Se menuen her.

SALT serveret julebuffet

Fra fredag den 1. december kan du smage SALTs serveret julebuffet, som serveres til frokost. Her kan du smage alle de klassiske juleretter i en overdådig buffet. Se menuen her.

Snowball julefrokost

Snowball er hotellets helt store brag af en julefrokost, hvor SALT sammensætter en velkomponeret julebuffet med nye varianter af de klassiske julespecialiteter. Herudover vil der være underholdende toner under middagen efterfulgt af DJ i loungen. Snowball afholdes i banketen sammen med andre selskaber. Læs mere om priser og datoer her.

Julefrokost i separat lokale

Der er også mulighed for at afholde årets julefrokost i mere intime omgivelser. Her kan man afholde årets julefrokost i eget lokale med udsigt til Københavns inderhavn og Operaen, som lyser flot op i mørket. Omgivelserne skaber de perfekte rammer for festligt nærvær krydret med SALTs kulinariske håndværk. Mangler du lokaler til årets firmajulefrokost – så kan du booke arrangementet hos Admiral Hotels eventteam på event@admiralhotel.dk.

Julecruise

Oplev Københavns julebelysning fra vandsiden på et julecruise rundt i byens charmerende kanaler efter en velkomponeret middag i SALT restaurant. Book julecruise her.