Jul i SALT

Tiden går, og inden vi ser os om, er vi omgivet af den helt særlige julestemning, som december bringer med sig. Igen i år slår SALT restaurant dørene op for en række stemningsfulde julearrangementer i løbet af december.

SALT julefrokost

Fra onsdag den 22. november til lørdag den 23. december i tidsrummet 12.00-16.00, kan I nyde alle de klassiske juleretter fordelt på 15 mindre anretninger. Frokosten serveres ved bordene, så I skal blot nyde maden og lade jer overraske og forkæle af vores søde tjenere i vores unikke omgivelser. Se menuen og book bord her.

Juleaften

Vi kan nu melde udsolgt juleaften. Glem alt om julestress og overlad jeres juleaften til os. Denne aften er der en helt særlig julestemning i SALT, hvor vores velkomponerede julemiddag serveres med dertil vinmenu – en aften fyldt med kulinarisk håndværk, velkomstdrink og udsøgte vine. Se menuen og book bord her. 

Julefrokost 1. juledag og 2. juledag

Vi inviterer inden for på to af årets største julefrokostdatoer. Kom og oplev den idylliske julestemning, mens nye udgaver af de klassiske julespecialiteter serveres som julefrokost fordelt på 15 mindre anretninger. Se menuen og book bord her.

SALT julemenu

I løbet af december byder SALT restaurant på en velkomponeret aften-julemenu. Se menuen her.

Julecruise

Oplev Københavns julebelysning fra vandsiden på et julecruise rundt i byens charmerende kanaler efter en velkomponeret middag i SALT restaurant. Book julecruise her.