Jul i SALT

Inden vi ser os om, er vi omgivet af den helt særlige julestemning, som december bringer med sig. Igen i år slår SALT restaurant dørene op for en række stemningsfulde julearrangementer i løbet af november og december.

SALT julefrokost

Du og dine gæster kan nyde alle de klassiske juleretter fordelt på mindre anretninger. Frokosten serveres ved bordene, så I skal blot nyde maden, lade jer overraske og forkæle af vores søde tjenere i vores unikke omgivelser. Se menuen og book bord her.

SALTs smag af jul

Et udvalg af vores egne hjemmelavede favoritter, som serveres ved bordene i hverdage mellem kl. 12.00-16.00. Fem juleretter, vi selv holder af at spise i juletiden, klassisk og med fornyelse. Se menuen og book bord her.

Juleaften

Glem alt om julestress og overlad jeres juleaften til os. Denne aften er der en helt særlig julestemning i SALT, hvor vores velkomponerede julemiddag serveres med dertil vinmenu – en aften fyldt med kulinarisk håndværk, velkomstdrink og udsøgte vine.  Se menuer her.

Julefrokost 1. juledag og 2. juledag

Vi inviterer inden for på to af årets største julefrokostdatoer. Kom og oplev den idylliske julestemning, mens nye udgaver af de klassiske julespecialiteter serveres som julefrokost fordelt på mindre anretninger. Se menuen og book bord her.

SALT julemenu

Fra den 12. november byder SALT på en velkomponeret aften-julemenu. Se menuen her.

SALTs julefristelser

Fra den 1. november kan du, i SALT bar, nyde køkkenchefens hjemmebagte julekager sammen med et glas hjemmelavet gløgg. I år byder vi på lys gløgg kogt på Fejø-æbler og ribs med honning, tonkabønne og kanel

Hjemmelavet gløgg med hjemmebag kr. 80.