AFTEN 29.01 – 26.02

SALT MENU

MARINERET HELLEFLYNDER
blodappelsin, jalapeno og glaskål
BAGT TORSK
krabbebisque, asie og æggeblomme
RISTET KNOLDSELLERI
sort trompet og persillehollandaise
CONFITERET GRÅSTEN HANE
kål, daddel og varme krydderier
IS AF KARAMELISERET JORDSKOK
brændt hvid chokolade og havtorn

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Juicemenu til 3 serveringer / 255
Juicemenu til 4 serveringer / 325

Rigelig SALT!

Velkomst i SALT bar
cocktail og snacks fra SALT køkken
SALTs 6 serveringer
med vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt

/ 995 pr. person

SNACKS

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
grillet citron
SYLTEDE GRØNNE FERSKNER
SPRØDE KARTOFLER
røget torskerogn
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
CROQUETTE
gris, timian og saltet citron

1 stk. / 50
3 stk. / 120

 

Vi har bygget vores menukort op med en række mindre retter, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter lyst og sult. Sulten er jo individuel, men vi anbefaler 4-5 retter til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

RISTET KNOLDSELLERI / 110
sort trompet og persillehollandaise
POCHERET BLÆKSPRUTTE / 120
hasselnød, brunet smør og hård ost
MARINERET HELLEFLYNDER / 120
blodappelsin, jalapeno og glaskål
BAGT TORSK / 120
krabbebisque, asie og æggeblomme
STEGT TORSKEROGN / 120
grillet gulerod, karse og røget smør

KØD

TATAR AF SALTET OKSE / 120
syltede svampe, asie og sort peber
STEGT KALVEBRISSEL / 120
karamelliseret banan, karry og mandel
GLASERET OKSETYKKAM / 120
rødbede, røget marv og sort trompet
CONFITERET GRÅSTEN HANE / 120
kål, daddel og varme krydderier

STØRRE RETTER

SKÆRISING STEGT PÅ BEN / 450
knoldselleri, morkel og ”persillesauce” (Deleret / nok til 2)
STEGT FILET AF KRONDYR / 450
butternut, salvie og brunet smør (Deleret / nok til 2)
BØF AF RIB EYE 300 G / 295
skalotteløg, røget marv og saltet citron

DESSERTER OG OSTE

IS AF KARAMELISERET JORDSKOK / 95
brændt hvid chokolade og havtorn
KOKOSISCREME / 95
karamel og citrongræssabayonne
MALT ISCREME / 95
hybenrose, hasselnød og karamel
PISTACIEISCREME / 95
ristet pære og verbena

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

 

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

Pr. stk. / 40
Lidt af det hele / 135