AFTEN 25.04 – 20.05

SALT MENU

SPÆD PORRE
østers, lardo og dild
NYE KARTOFLER
stuvede vadehavsrejer og løvstikke
RISTET SLETHVAR
spidskål, sesam og brunet smør
GRØNNE ASPARGES
letrøget vagtel, umoden tomat og ramsløg
POCHERET RABARBER
marcipan iscreme og boghvede

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Saftmenu til 3 serveringer / 255
Saftmenu til 4 serveringer / 325

SALT SIGNATUR MENU

Velkomst i SALT bar
cocktail og snacks fra SALT køkken
SALTs 6 serveringer
med vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt

/ 995

SNACKS

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
persille og grøn peber
GORDAL OLIVEN
SPRØDT KYLLINGESKIND
tomat og eddikepulver
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
FRITERET POLENTA
rosmarin og sort hvidløg

1 stk. / 50
3 stk. / 120

 

Vi har bygget vores menukort op med en række mindre retter, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter lyst og sult. Sulten er jo individuel, men vi anbefaler 4-5 retter til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

SALTET REJE / 120
hvid asparges, løvstikke og ristet boghvedeolie
SPÆD PORRE / 120
østers, lardo og dild
NYE KARTOFLER / 120
stuvede vadehavsrejer og løvstikke
RISTET KAMMUSLING / 120
hønsesauce, glaskål og fermenteret hvidløg
RISTET SLETHVAR / 135
spidskål, sesam og brunet smør

KØD

TATAR AF SALTET OKSE / 120
fermenteret hvid asparges og hård ost
GRØNNE ASPARGES / 120
letrøget vagtel, umoden tomat og ramsløg
GRILLET LAM / 120
grøn anis, rabarber og strandurter
GLASERET OKSEHALE / 120
grøn asparges og sauce salmis

STØRRE RETTER

POCHEREDE HVIDE ASPARGES /275
parmesan og morkel
BØF AF RIB EYE 300 GRAM / 295
grøn tomat, spinat og sauce bearnaise
STEGT HAVTASKE / 550
svampe, havesyre og røget havtaskelever (Deleret / nok til 2)

DESSERTER OG OSTE

HAVESYRESORBET / 95
grønne ærter, vanille og hasselnød
KOKOSISCREME / 95
karamel og citrongræssabayonne
ARME RIDDER / 95
bananiscreme, rom og varme krydderier
POCHERET RABARBER / 95
marcipan iscreme og boghvede

Udvalgte iberiske oste fra lokale producenter:

MAJORERO
Ged, Tenerife

MAHON
Ko, Menorca

RETORTA
Får, Extremadura

QUESO OVEJA ROMERO Y LARDO
Får – lagret med rosmarin, Castilla y Mancha

VALDEON
Blåskimmelost på ko og ged, Castillo y Leon

Pr. stk. / 40
Lidt af det hele / 135