AFTEN 20.12 – 29.01

SALT MENU

POCHERET BLÆKSPRUTTE
hasselnød, brunet smør og hård ost
RISTET TORSK
kål, kærnemælk og dild
STEGT KALVEBRISSEL
karamelliseret banan, karry og mandel
GLASERET OKSETYKKAM
rødbede, røget marv og sort trompet
MØRK CHOKOLADE
tørret solbær og romiscreme

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Juicemenu til 3 serveringer / 255
Juicemenu til 4 serveringer / 325

Rigelig SALT!

Velkomst i SALT bar
cocktail og snacks fra SALT køkken
SALTs 6 serveringer
med vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt

/ 995 pr. person

SNACKS

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
grillet citron
SYLTEDE GRØNNE FERSKNER
SPRØDE FLAGER AF SURDEJ
grillet aubergine og saltet pistacie
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
ARANCINI
svampe, tomat og persille

1 stk. / 50
3 stk. / 120

 

Vi har bygget vores menukort op med en række mindre retter, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter lyst og sult. Sulten er jo individuel, men vi anbefaler 4-5 retter til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

RISTET JORDSKOK / 110
løvstikke, ramsløgskapers og saltet citron
POCHERET BLÆKSPRUTTE / 120
hasselnød, brunet smør og hård ost
TASKEKRABBE / 110
drueagurk, brøndkarse og sprød kartoffel
RISTET TORSK / 120
kål, kærnemælk og dild
SKINDSTEGT SANDART / 120
oksehale, søde løg og persille

KØD

TATAR AF SALTET OKSE / 120
syltede svampe, asie og sort peber
STEGT KALVEBRISSEL / 120
karamelliseret banan, karry og mandel
GLASERET OKSETYKKAM / 120
rødbede, røget marv og sort trompet
GRILLET LAMMESKANK / 120
bagte løg, persille og fermenteret hvidløg

STØRRE RETTER

SKÆRISING STEGT PÅ BEN / 450
knoldselleri, morkel og ”persillesauce” (Deleret / nok til 2)
STEGT FILET AF KRONDYR / 450
butternut, salvie og brunet smør (Deleret / nok til 2)
BØF AF RIB EYE 300 G / 295
skalotteløg, røget marv og saltet citron

DESSERTER OG OSTE

IS PÅ TONKABØNNE / 95
sommerens kirsebær og peberkage
MØRK CHOKOLADE / 95
tørret solbær og romiscreme
MALT ISCREME / 95
hybenrose, hasselnød og karamel
PISTACIEISCREME / 95
ristet pære og verbena

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

 

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

Pr. stk. / 40
Lidt af det hele / 135