AFTEN 11.04 – 09.05

SALT menu

Grønne asparges
cremet østers, purløg og ristede kerner
Stegt gulerod
yuzu, macadamia og fåreost fra Hårbølle
Ristet slethvar
hvid asparges og røget spæk
Grillet culotte af lam
kartoffel, ramsløg, og raz el hanout
Marineret rabarber
is på ristet boghvede og brændt hvid chokolade

4 retter kr. 395
5 retter kr. 445

Vinmenu til 4 serveringer kr. 325
Vinmenu til 5 serveringer kr. 395

Snacks

Østers naturel
agurk, purløg og peberrod
Sardiner
olivenolie og citron
Gordal oliven
Pata negra skinke
Croquette af lufttørret gris
sort trompet, kartoffel og salvie

1 stk. kr. 50 / 3 stk. kr. 120

 

 

Vi har bygget vores menukort op med en række mindre retter, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter lyst og sult. Sulten er jo individuel, men vi anbefaler 4-5 retter til et fuldt måltid.

Fisk & Grønt

Stegt gulerod
yuzu, macadamia og fåreost fra hårbølle
kr. 110
Bagte jordskokker
fåremælksyoghurt, sesam og ras el hanout
kr. 110
Grønne asparges
cremet østers, purløg og ristede kerner
kr. 120
Saltet stenbiderrogn
kartoffel, hollandaise og piment d´espelette
kr. 120
Ristet slethvar
hvid asparges og røget spæk
kr. 130

Kød

Stegt bryst af poussin
grønne asparges, vadouvan og rabarber
kr. 120
Tatar af okseinderlår
brøndkarse og røget pecorino
kr. 120
Grillet culotte af lam
ramsløg, æggeblommekartoffel og raz el hanout
kr. 120
Stegte andehjerter
bagt hvidløg, persille og saltet citron
kr. 120

Vores klassikere

Helstegt skærising meuniere
kapers, citron og brunet smør
kr. 275
Råstegt hummer
hestebønner, løvstikke og braiseret kalvehale
kr. 275
Bøf af rib eye, 300 gram
tomat og sauce bearnaise
kr. 295

Desserter og ost

Bagt vaffel
vanilleis, ahornsirup og blåbærsylt
kr. 95
Marineret rabarber
ristet boghvede, flødeis og gran
kr. 95
Ristet mango
kokos og salt karamel-is
kr. 95
Bagt marcipan
pære, toffee og fennikel
kr. 95

Udvalg af europæiske oste fra små producenter:

 

PORTUGAL

Ouro do pastor –

Blød fåremælksost på råmælk

SPANIEN

Queso mantega y romero –

Upasteuriseret fåremælksost

KORSIKA

Brin du marquis –

Fåremælksost lagret med vilde urter

SARDINIEN

Fiore sardo –

Røget ost på upasteuriseret fåremælk

ITALIEN

Erborinato sancarlone al caffe –

Blåskimmel på  komælk, lagret i kaffe

 

Per styk                                                                        40

Lidt af det hele                                                         135