AFTEN  25.02 – 23.03

SALT MENU

STENBIDERROGN
Fermenteret kartoffel, ramsløg og syrnet fløde
DANSK BLÆKSPRUTTE
Sort hvidløg, blodappelsin og bitre blade
RISTET HELLEFLYNDER
Rå champignon, havtorn og misobouillon
STEGT GRÅSTENHANE
Spinat, grøn tomat og sort trompet
HAVESYREIS
Pinjekerne, ricotta og bipollen

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Saftmenu til 3 serveringer / 255
Saftmenu til 4 serveringer / 325
Saftmenu til 5 serveringer / 395

SALT SIGNATUR MENU

En aften på SALT
Velkomst i vores bar med cocktail og snacks fra køkkenet
SALTs 6 serveringer
og tilhørende vine
Filtreret vand
Kaffe og sødt

/ 1095

CHARCUTERI

GORDAL OLIVEN / 45
TARAMASALATA / 50
Torskerogn, tang og røget paprika
SPEGESKINKE / 65
Slagter Munch, Skagen
COPPA / 50
Villani, Emilia-Romagna

Vi anbefaler 3-5 serveringer til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

HØBAGT SELLERI / 120
Trøffel og hasselnøddemælk
STENBIDERROGN / 125
Fermenteret kartoffel, ramsløg og syrnet fløde
DANSK BLÆKSPRUTTE / 125
Sort hvidløg, blodappelsin og bitre blade
BAGT SKÆRISING / 125
Saltet agurk og østers
STEGT TORSKEROGN / 120
Fermenteret gulerod og røget smør
RISTET HELLEFLYNDER / 125
Rå champignon, havtorn og misobouillon

KØD

GLASERET LAMMESKANK / 120
Brændt aubergine og sort citron
STEGT GRÅSTENHANE / 120
Spinat, grøn tomat og sort trompet
CONFITERET BRYST AF GRIS / 120
Karamelliseret banan og spicy kærnemælk

STØRRE RETTER

RISTET PIGHVAR / 295
Skorzonerrod, sherry og æggeblomme
KROGMODNET GRIS /265
Selleri, karl johan og granskud
BØF AF RIB EYE 300 GRAM / 295
Sauce bordelaise, glaseret skalotteløg og spinat Tilkøb af revet trøffel / 75

DESSERTER OG OSTE

MILLEFEUILLE / 95
Bitter chokolade, vanille og citrus
KOKOSPARFAIT / 95
Bagt rødbede og hybenrose
IS PÅ RISTET RUG / 95
Blodappelsin og dulce de leche
HAVESYREIS / 95
Pinjekerne , ricotta og bipollen

 

Udvalgte oste fra norden:

 

Oste opdateres snarest..