AFTEN  18.12 – 27.01

SALT MENU

SALTET TORSK
Kaffir lime og pomelo
RISTET KAMMUSLING
Nashi pære, verbena og brunet smør
VALNØDDEPANDEKAGE
Kalvebrissel, syltede svampe og Karl Johan-mayo
STEGT OKSE
Jordskok, tyttebær og røg
KOKOSPARFAIT
Bagt rødbede og hybenrose

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Saftmenu til 3 serveringer / 255
Saftmenu til 4 serveringer / 325
Saftmenu til 5 serveringer / 395

SALT SIGNATUR MENU

En aften på SALT
Velkomst i vores bar med cocktail og snacks fra køkkenet
SALTs 6 serveringer
og tilhørende vine
Filtreret vand
Kaffe og sødt

/ 1095

CHARCUTERI

GORDAL OLIVEN / 45
SPEGESKINKE / 65
Slagter Munch, Skagen
COPPA / 50
Villani, Emilia-Romagna
CECINA de LEÓN / 75
Olmeda Origenes, León

Vi anbefaler 3-5 serveringer til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

SALTET TORSK / 125
Kaffir lime og pomelo
RISTET KAMMUSLING / 125
Nashi pære, verbena og brunet smør
BAGT TORSK / 125
Butternut, røges smør og havesyre
BAGT RØDBEDE / 110
Gemt hyldeblomst og røget creme fraiche
GNOCCI / 110
Jordskok, hasselnød og frikost

KØD

VALNØDDEPANDEKAGE / 125
Kalvebrissel, syltede svampe og Karl Johan-mayo
BRAISERET KALVEHALE / 125
Rosenkål, citrus og enebær
STEGT OKSE / 130
Jordskok, tyttebær og røg
GLASERET GRIS / 130
Rødbede, kirsebær og vinterrøffel

STØRRE RETTER

RISTET TORSK / 250
Kål, æble og musling
STEGT KRONDYR
Kaffe, selleri og blomme
BØF AF RIB EYE 300 GRAM / 295
Sauce bordelaise, svampe og spinat. Tilkøb af revet trøffel / 65

DESSERTER OG OSTE

RISTET GRÆSKARKERNEIS / 95
Æble og stout
KOKOSPARFAIT / 95
bagt rødbede og hybenrose
CHOKOLADE / 95
Gemte blommer og valnød
RÅ PÆRE / 95
Bergamotte, havesyre og hasselnød

 

Udvalgte franske oste fra Mons i Lyon:

BONDE DU POITOU

Ged

 

CHAOURCE

Ko, råmælk

 

BRIN DU MARQUIS

Får, urter fra Korsika

 

BEAUFORT ALPAGE

Ko, råmælk

 

ROQUEFORT SELECTION

Får, råmælk

 

Pr. stk. / 45
Lidt af det hele / 150