AFTEN  28.01 – 25.02

SALT MENU

BAGT SKÆRISING
Saltet agurk og østers
RISTET TORSKEROGN
Fermenteret gulerod og røget smør
CONFITERET BRYST AF GRIS
Karamelliseret banan og spicy kærnemælk
GLASERET LAMMESKANK
Brændt aubergine og sort citron
IS PÅ RISTET RUG
Blodappelsin og dulce de leche

4 serveringer / 395
5 serveringer / 445

Vinmenu til 4 serveringer / 325
Vinmenu til 5 serveringer / 395

Saftmenu til 3 serveringer / 255
Saftmenu til 4 serveringer / 325
Saftmenu til 5 serveringer / 395

SALT SIGNATUR MENU

En aften på SALT
Velkomst i vores bar med cocktail og snacks fra køkkenet
SALTs 6 serveringer
og tilhørende vine
Filtreret vand
Kaffe og sødt

/ 1095

CHARCUTERI

GORDAL OLIVEN / 45
SPEGESKINKE / 65
Slagter Munch, Skagen
COPPA / 50
Villani, Emilia-Romagna
CECINA de LEÓN / 75
Olmeda Origenes, León

Vi anbefaler 3-5 serveringer til et fuldt måltid.

FISK & GRØNT

SALTET TORSK / 125
Kaffir lime og pomelo
RISTET KAMMUSLING / 125
Nashi pære, verbena og brunet smør
BAGT SKÆRISING / 125
Saltet agurk og østers
RISTET TORSKEROGN / 120
Fermenteret gulerod og røget smør
GNOCCHI / 110
Jordskok, hasselnød og friskost

KØD

VALNØDDEPANDEKAGE / 125
Kalvebrissel, syltede svampe og Karl Johan-mayo
GLASERET LAMMESKANK / 120
Brændt aubergine og sort citron
STEGT OKSE / 130
Jordskok, tyttebær og røg
CONFITERET BRYST AF GRIS / 120
Karamelliseret banan og spicy kærnemælk

STØRRE RETTER

RISTET PIGHVAR / 295
Skorzonerrod, sherry og æggeblomme
KROGMODNET GRIS /265
Selleri, karl johan og granskud
BØF AF RIB EYE 300 GRAM / 295
Sauce bordelaise, glaseret skalotteløg og spinat Tilkøb af revet trøffel / 75

DESSERTER OG OSTE

RISTET GRÆSKARKERNEIS / 95
Æble og stout
KOKOSPARFAIT / 95
Bagt rødbede og hybenrose
IS PÅ RISTET RUG / 95
Blodappelsin og dulce de leche
CHOKOLADE / 95
Gemte blommer og valnød

 

Udvalgte franske oste fra Mons i Lyon:

BONDE DU POITOU

Ged

 

CHAOURCE

Ko, råmælk

 

BRIN DU MARQUIS

Får, urter fra Korsika

 

BEAUFORT ALPAGE

Ko, råmælk

 

ROQUEFORT SELECTION

Får, råmælk

 

Pr. stk. / 45
Lidt af det hele / 150