FROKOST 14.08 – 10.09

SNACKS

GORDAL OLIVEN
FRITERET POLENTA
Rosmarin og sort hvidløg
RISTET PADRON PEBER
Piment d´espelette og koriander

3 stk. / 100

FRA HAVET

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
3 stk. / 135 – 6 stk. / 250
PILLEDE VADEHAVSREJER / 135
Dild, mayo og ristet surdej
TASKEKRABBE / 150
Tomat, røg og brøndkarse
MOULES FRITES / 150
Blåmusling, urter og hvidvin

SALTS UDVALGTE

RUTHS KRYDDERSIL D FRA CHR. Ø / 125
Æggeblomme, kartoffel og urter
AVOCADO PÅ SURDEJ / 110
Hytteost og fermenteret chili
CAESAR SALAT / 135
Stegt Gråstenhane, ansjos og parmesan
DANSK BURRATA / 145
Spegeskinke og bitre salater
RISTEDE KANTARELLER /130
Sprød ost, skovsyre og mayo på grillet porre
TATAR AF SALTET OKSE / 125
Fermenteret fersken og lang peber
STEAK SANDWICH / 145
Grøn tomat, spinat og sort hvidløg
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

SALTS SMØRREBRØD

ÆG & REJER
Karse og tomatmayo
SALAT AF GRÅSTEN HANE
Bacon og syltet agurk

2 stk. / 175

DESSERTER & OSTE

SALTS CHOKOLADEBRUD / 45
MANDELSCONE / 65
Syltede blommer og dobbeltfløde
CRÈME BRÛLÉE / 65
RØDGRØD / 65
Fløde og gran

 

Udvalgte danske oste fra lokale producenter:

 

HATHOR

Ko, råmælk fra Osteriet Hinge

 

MØN CAMEMBERT

Ko, Hårbølle Mejeri

 

NORA MUNDO

Ged, rødkit fra Tebstrup Mejeri

 

FÅREOST FRA MØN

Fast ost, Hårbølle Mejeri

 

MUNKEBLÅ

Ko, blåskimmel fra Mammen Mejeri

 

Per styk                                                                        40

Lidt af det hele                                                         135