FROKOST 29.01 – 26.02

SALTS SMØRREBRØD

SALTS KARRYSILD / 95
Solbær, vadouvan og små løg
STEGT TORSKEROGN / 110
Fermenteret gulerod og røget mayo
FRITERET RØDSPÆTTE / 120
Dild, saltet agurk og rejer
CONFITERET BRYST AF GRIS / 110
Sennep, krondild og bitter salat
RØRT TATAR / 120
Ristet surdej og grønkål

SALTS LETTE RETTER

GRØNNE BLADE I VINAIGRETTE / 65
Croutons og krydderurter
GRØNKÅLSSALAT / 120
Røget gråstenhane, syrnet fløde og peberrod
SALTS BLT / 110
Ristet rugbrød, tørsaltet bacon og tomat
LUN GEDEOST / 110
Bagt rødbede, valnød og honning
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

DESSERTER & OSTE

SALTS FYLDTE CHOKOLADER / 45
SMÅLANDSK OSTEKAGE / 65
Fløde og tyttebær
CRÈME BRÛLÉE / 65

 

Udvalgte franske oste fra Mons i Lyon:

 

BONDE DU POITOU

Ged

 

CHAOURCE

Ko, råmælk

 

BRIN DU MARQUIS

Får, urter fra Korsika

 

BEAUFORT ALPAGE

Ko, råmælk

 

ROQUEFORT SELECTION

Får, råmælk

 

Per styk                                                                        45

Lidt af det hele                                                         150