FROKOST 27.02 – 26.03

SNACKS

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
grillet citron
GORDAL OLIVEN
SPRØDE KARTOFLER
røget torskerogn
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
CROQUETTE
gris, timian og saltet citron

1 stk. / 50
3 stk. / 120

SALT MENU

SALTET STENBIDERROGN / 130
cremet kartoffel, kærnemælk og ramsløg
POCHERET BLÆKSPRUTTE / 110
hønsebouillon, tang og æggeblomme
GRILLET PASTINAK / 110
sprødstegt lam, saltet citron og dukkah
STEGT SORTFODSGRIS / 120
porre, røget spæk og persille
VALNØDDEISCREME / 95
arabica, blodappelsin og brunet smør

Køkkenet vælger 3 serveringer / 295

Vinmenu til 3 serveringer / 245
Juicemenu til 3 serveringer / 255

SALTS SMØRREBRØD

RUTHS KARRYSILD FRA CHR. Ø / 95
smilende æg, æble og bladselleri
STEGT TORSKEROGN / 95
karry og syltede grøntsager
AVOCADO / 80
hytteost, chili og sprød bacon
RØGET LAKS / 110
rødbede og peberrod
SALTET STENBIDERROGN / 130
ristet surdej, syrnet fløde og dild
SPEGESKINKE / 95
sennepsfløde, karse og syltede svampe
TATAR AF OKSE / 120
estragon, ristet løg og tyttebær
”STEAK SANDWICH” / 145
surdej, ristede svampe og bordelaise

Køkkenet vælger 3 stk. / 235

DESSERTER & OSTE

CITRONFROMAGE / 65
fløde og mørk chokolade
CRÈME BRÛLÉE / 65
vaniljeparfait og pistacie
SALTS CHOKOLADEBRUD / 45

Udvalgte oste fra Mons i Lyon:

SAINTE MAURE
Råmælks-gedeost, Loire

BRILLAT-SAVARIN
Hvidskimmel, tripple creme, Bourgogne

EMMENTALER GOTTHELF
Schweizisk råmælksost, komælk

MONT D´OR
Vasket bjergost, råmælk, Bourgogne

1924
Blåskimmelost på ko og får, Auvergne

Pr. stk. / 40
Lidt af det hele / 135