FROKOST 02.08 – 30.08

Snacks

"Petits frites"
friteret fisk, piment d´espelette og citronmayo
Gordal oliven
Pata negra skinke
Ristede padron-pebre
sumak og koriander

1 stk / 50
3 stk / 120

SALT menu

Brændt drueagurk
bakskuld, sort peber og tørret gris
Marineret taskekrabbe
blomkål, krabbebisque og krondild
Saltet kammusling
tomat, verbena og olivenolie
Skindstegt multe
agurk, dild og stikkelsbær
Ristet slethvar
majs, brøndkarse og kantarel

SALTs smørrebrød

Pillede rejer
rugbrød, dild og vagtelæg
Røget laks
rugbrød, saltet agurk og peberrodsfløde
Salat på gråstenhane
rugbrød, stikkelsbær og bacon fra Nordhavnen

3 stk. / 195

SALTs udvalgte

Stegt fladbrød og avocado
fåremælksyoghurt og piment d´espelette
kr. 125
Salat af vandmelon og salt agurk
bacon, broccoli og syrnet fløde
kr. 85
Burrata fra La Treccia
radicchio, hindbær og balsamico
kr. 135
SALTs hotdog
karry, blomkål og tomat
kr. 75
Stegt Gråstenhane i sandwich
bacon, karrymayo og tomat
kr. 125
SALTs okseburger
agurkerelish, rødløg og emmenthaler
kr. 135

Klassikere

Østers naturel (3 stk)
stikkelsbær, dild og kærnemælk
kr. 120
Pillede vadehavsrejer
dild-mayo og ristet brød
kr. 175
Moules frites
blåmuslinger dampet i øl og urter
kr. 135
Gl. dags modnet sild
karrysalat, æg og purløg
kr. 95
Helstegt pighvar meunière
kapers, citron og brunet smør
kr. 295
Tatar frites
rørt tatar af okse med estragon og hasselnød
kr. 125
Bøf af "New York strip", 300 gram
tomat og sauce bearnaise
kr. 295
1-times business lunch
SALTs 2-retters frokostmenu
kr. 235

Sødt og oste

SALTs chokoladebrud
kr. 45
Hindbærtærte
marengs og mørk chokolade
kr. 50
Creme brûlée
kr. 50
Rødgrød
fløde og mandel
kr. 50

Udvalgte danske oste:

CAMEMBERT FRA MØN
Hårbølle Mejeri – komælk

RØGELHØJ
Naturmælk – biodynamisk rødkitost på komælk

BERNSTEIN GRUBE
Thise Mejeri – økologisk grubelagret komælksost

ØKOLOGISK GEDEGOUDA
Sondrup Gårdmejeri – lagret min. 12 mdr

ØKOLOGISK BLÅ GRUBE
Thise Mejeri – blåskimmelost fra Hjerm, komælk

Per styk / 40
Lidt af det hele 135