FROKOST 09.10 – 12.11

SALTS SMØRREBRØD

SALTS KARRYSILD / 95
Solbær, vadouvan og små løg
ÆG OG REJER / 95
Karse og tomatmayo
RØGET LAKS / 110
Spinat, creme fraiche og boghvede
SALAT AF GRÅSTEN HANE / 110
Bacon og syltet agurk
SKOVSVAMPE A LA CREME / 135
Ristet surdej, asie og hasselnød

SALTS LETTE RETTER

GRØNNE BLADE I VINAIGRETTE / 65
Croutons og krydderurter
GRØNKÅLSSALAT / 120
Røget gråstenhane, æble og nødder
SALTS BLT / 110
Ristet rugbrød, tørsaltet bacon og tomat
AVOCADO PÅ SURDEJ / 110
Dansk ricotta og æblechutney
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

DESSERTER & OSTE

SALTS CHOKOLADEBRUD / 45
MANDELSCONE / 65
Syltede blommer og dobbeltfløde
CRÈME BRÛLÉE / 65

 

Udvalgte franske oste fra Mons i Lyon:

 

BONDE DU POITOU

Ged

 

CHAOURCE

Ko, råmælk

 

BRIN DU MARQUIS

Får, urter fra Korsika

 

BEAUFORT ALPAGE

Ko, råmælk

 

ROQUEFORT SELECTION

Får, råmælk

 

Per styk                                                                        45

Lidt af det hele                                                         150