FROKOST 21.11 – 22.12

Snacks

Østers naturel
syrnet fløde, dild og blegselleri
Svampecroquette
trøffelmayo og persille
Gordal oliven
Spegeskinke
Københavns Røgeri
Sprød jordskok
raz el hanout og yoghurt fra Hårbølle

1 stk / 50
3 stk / 120

SALT menu

Bagt torsk
jordskok, fermenteret hvidløg og verbena
Stuvet grønkål
røget ål, løg og peberrod
Skank af gris
kartoffel, krondild og sennepskorn
Stegt and - bryst og hjerte
rødbede, five spice og blommeeddike
Sorbet på hvid gløgg
kvæde, mandel og mørk chokolade

4 retter kr. 395
5 retter kr. 445

Vinmenu til 4 serveringer kr. 325
Vinmenu til 5 serveringer kr. 395

Juicemenu til 3 serveringer kr. 255
Juicemenu til 4 serveringer kr. 325

SALTs smørrebrød

Pillede rejer
rugbrød, dild og vagtelæg
Gravad laks
rugbrød, sennep og brun farin
Sprængt kalvebryst
rugbrød, peberrodscreme og asie

3 stk. / 195

SALTs udvalgte

Bitre blade
pære, valnød og sprødt brød
kr. 85
Græskar-risoni
salvie, muskat og brunet smør
kr. 110
Hjerter i flødesauce
andehjerter, tyttebær og persille
kr. 130
SALTs hotdog
krydret lammepølse, røget aubergine og abrikos
kr. 85
Stegt Gråstenhane i sandwich
bacon, karrymayo og tomat
kr. 125
SALTs okseburger
ost, bacon og bbq
kr. 135

Klassikere

Moules frites
hvidvin, smør og urter
kr. 135
Ruths kryddersild fra Christiansø
pocheret æg, kartoffel og sennepscreme
kr. 120
Helstegt rødspætte meunière
kapers, citron og brunet smør
kr. 225
Tatar af okse
purløg, peberrod og æggeblomme
kr. 125
Bøf af "New York strip", 300 gram
løg, marv og saltet citron
kr. 295

Desserter & oste

SALTs chokoladebrud
kr. 45
Æbletærte
toffee og marengs
kr. 50
Creme brûlée
kr. 50
Salts issandwich
parfait, chokolade og pistacie
kr. 50

Udvalgte franske oste fra Mons:

 

SAINTE MAURE DE LA DRAGONNIERE

Gedemælk fra Central

 

BRILLAT SAVARIN

Hvidskimmel fra Normandiet, ko

 

OSSAU-IRRATY

Fast fåremælksost fra Pyrenæerne

 

LANGRES

Rødkitsost fra Champagne, ko

 

BLEU D´AUVERGNE

Blåskimmel fra Auvergne, ko

 

Per styk / 40
5 styks 135