FROKOST 26.02 – 24.03

SALTS SMØRREBRØD

SALTS DILDSILD / 95
Fennikel og peberrod
STENBIDERROGN / 145
Surdejstoast, creme fraiche og urter
STEGT TORSKEROGN / 110
Fermenteret gulerod og røget mayo
FRITERET RØDSPÆTTE / 120
Citronmayo, radise og rejer
CONFITERET BRYST AF GRIS / 110
Sennep, krondild og bitter salat
RØRT TATAR / 120
Ristet surdej, radicchio og æggeblomme

SALTS LETTE RETTER

GRØNNE BLADE I VINAIGRETTE / 65
Croutons og krydderurter
KÅLSSALAT/ 95
Avocado, sesam og jalapeño
BURRATA ”LA TRECCIA” / 130
Citrus, radicchio og sort peber
RUG CLUB / 110
Ristet rugbrød, røget gråstenhane og karry
SALTS OKSEBURGER / 145
Tomat, ost og drueagurk

DESSERTER & OSTE

SALTS FYLDTE CHOKOLADER / 45
SMÅLANDSK OSTEKAGE / 65
Fløde og tyttebær
CRÈME BRÛLÉE / 65

 

Udvalgte oste fra norden:

 

Ostene opdateres snarest..