FROKOST 12.04 – 10.05

Snacks

Østers naturel
agurk, purløg og peberrod
Sardiner
olivenolie og citron
Gordal oliven
Pata negra skinke
Croquette af lufttørret gris
sort trompet, kartoffel og salvie

1 stk / 50
3 stk / 120

Dansk Baerii caviar fra Lyksvad, 10 g / 225
Boghvede og creme fraiche

SALT menu

Grønne asparges
cremet østers, purløg og ristede kerner
Stegt gulerod
yuzu, macadamia og fåreost fra Hårbølle
Ristet slethvar
hvid asparges og røget spæk
Grillet culotte af lam
kartoffel, ramsløg, og raz el hanout
Marineret rabarber
is på ristet boghvede og brændt hvid chokolade

SALTs smørrebrød

Pillede rejer
rugbrød, dild og vagtelæg
Pocheret æg og avocado
rugbrød, purløg og piment d´espelette
Hjemmelavet rullepølse
rugbrød, løg og sky

3 stk. / 195

SALTs udvalgte

Gl. dags modnet dildsild
agurk, æble og blegselleri
kr. 95
Tatar frites
rørt tatar af kalv med grov sennep og cornichon
kr. 125
Aspargessuppe
sprød havre og rygeost
kr. 85
Grønne asparges i salat
kartoffel, spidskål og syrnet fløde
kr. 85
SALTs hotdog
karry, blomkål og tomat
kr. 85
Stegt Gråstenhane i sandwich
avocado, bacon og tomat
kr. 125
SALTs okseburger
agurkerelish, rødløg og emmenthaler
kr. 135

Klassikere

Moules frites
dampede blåmuslinger, persille og hvidløg
kr. 135
Helstegt skærising meunière
kapers, citron og brunet smør
kr. 275
Bøf af rib eye, 300 gram
tomat og sauce bearnaise
kr. 295
1-times business lunch
SALTs 2-retters frokostmenu
kr. 225

Sødt og oste

SALTs chokoladebrud
kr. 45
Rabarbertærte
vanille og lys chokolade
kr. 50
Creme brûlée
kr. 50
Bagt vaffel
vanilleis og chokoladesauce
kr. 65

Udvalg af europæiske oste fra små producenter:

 

PORTUGAL

Ouro do pastor –

Blød fåremælksost på råmælk

SPANIEN

Queso mantega y romero –

Upasteuriseret fåremælksost

KORSIKA

Brin du marquis –

Fåremælksost lagret med vilde urter

SARDINIEN

Fiore sardo –

Røget ost på upasteuriseret fåremælk

ITALIEN

Erborinato sancarlone al caffe –

Blåskimmel på  komælk, lagret i kaffe

 

Per styk / 40
Lidt af det hele 135