FROKOST 21.12 – 30.01

SNACKS

ØSTERS ”SENTINELLES BOUTRAIS”
grillet citron
SYLTEDE GRØNNE FERSKNER
SPRØDE FLAGER AF SURDEJ
grillet aubergine og saltet pistacie
SPEGESKINKE – KBH NORDHAVN
ARANCINI
svampe, tomat og persille

1 stk. / 50
3 stk. / 120

SALT MENU

POCHERET BLÆKSPRUTTE / 120
hasselnød, brunet smør og hård ost
RISTET TORSK / 120
kål, kærnemælk og dild
STEGT KALVEBRISSEL /120
karamelliseret banan, karry og mandel
GLASERET OKSETYKKAM / 120
rødbede, røget marv og sort trompet
MØRK CHOKOLADE / 95
tørret solbær og romiscreme

Køkkenet vælger 3 serveringer / 295

Vinmenu til 3 serveringer / 245
Juicemenu til 3 serveringer / 255

SALTS SMØRREBRØD

RUTHS KARRYSILD FRA CHR. Ø / 95
smilende æg, æble og bladselleri
STEGT SILD I EDDIKE / 95
løg, blomme og sort peber
AVOCADO / 80
havesyre, salt ost og valnød
RØGET LAKS / 110
rødbede og peberrod
FRITERET KULLER / 120
karry og syltede grøntsager
SPEGESKINKE / 95
sennepsfløde, karse og syltede svampe
TATAR AF OKSE / 120
estragon, ristet løg og tyttebær
”STEAK SANDWICH” / 145
surdej, ristede svampe og bordelaise

Køkkenet vælger 3 stk. / 235

DESSERTER & OSTE

KLASSISK ÆBLEKAGE / 65
kompot, fløde og makron
CRÈME BRÛLÉE / 65
vaniljeparfait og pistacie
SALTS CHOKOLADEBRUD / 45

Udvalgte danske og svenske oste fra lokale mejerier:

 

CAMEMBERT FRA MØN
Hårbølle Mejeri

HATHOR
Økologisk råmælksost, Hinge Mejeri

GRANBARKSOST
Økologisk rødkit, Jurss Mejeri

WRÅNGEBÄCK
Økologisk råmælksost, Almnäsbruk

ØKOLOGISK FÅREBLU
Fåremælk fra Knuthenlund, Mammen Mejeri

 

Pr. stk. / 40
Lidt af det hele / 135