FROKOST 15.03 – 12.04

Snacks

Østers naturel
agurk, purløg og peberrod
Sardiner
olivenolie og citron
Gordal oliven
Pata negra skinke
Croquette af lufttørret gris
sort trompet, kartoffel og salvie

1 stk / 50
3 stk / 120

 

SALT menu

Saltet stenbidderrogn
kartoffel, hollandaise og piment d´espelette
Sauteret spinat
ricotta, boghvede og havesyre
Ristet torsk
braiseret oksehale, spidskål og røget sauce
Stegt duroc gris
glaskål, morkel og pata negra
Ristet mango
kokos og salt karamel-is

SALTs smørrebrød

Pillede rejer
rugbrød, dild og vagtelæg
Sprød hvilling
rugbrød, karry og blomkål
Hjemmelavet rullepølse
rugbrød, løg og sky

3 stk. / 195

SALTs udvalgte

Gl. dags modnet dildsild
agurk, æble og blegselleri
kr. 95
Tatar frites
rørt tatar af kalv med grov sennep og cornichon
kr. 125
Jordskokkesuppe
æble og purløg
kr. 85
Tørret rødbede i salat
æble og purløg
kr. 85
SALTs hotdog
saltet hvidkål, agurk og sennep
kr. 85
Stegt Gråstenhane i sandwich
karry, bacon og tomat
kr. 125
SALTs okseburger
krydret tomat, drueagurk og cheddar
kr. 135

Klassikere

Moules frites
dampede blåmuslinger, persille og hvidløg
kr. 135
Helstegt skærising meunière
kapers, citron og brunet smør
kr. 275
Bøf af rib eye, 300 gram
bagte løg, røget marv og sauce bearnaise
kr. 295
1-times business lunch
SALTs 2-retters frokostmenu
kr. 225

Sødt og oste

SALTs chokoladebrud
kr. 45
Chokoladebrownie
kr. 50
Creme brûlée
kr. 50
Bagt vaffel
vanilleis og chokoladesauce
kr. 65

Udvalg af europæiske oste fra små producenter:

 

PORTUGAL

Ouro do pastor –

Blød fåremælksost på råmælk

SPANIEN

Queso mantega y romero –

Upasteuriseret fåremælksost

KORSIKA

Brin du marquis –

Fåremælksost lagret med vilde urter

SARDINIEN

Fiore sardo –

Røget ost på upasteuriseret fåremælk

ITALIEN

Erborinato sancarlone al caffe –

Blåskimmel på  komælk, lagret i kaffe

 

Per styk / 40
Lidt af det hele 135