Opera- og teatermiddag

Få en enestående aften med en gastronomisk oplevelse i SALT, service i verdensklasse og en fantastisk opera- eller teaterforestilling.

Admiral Hotel og SALT restaurant inviterer til seks uforglemmelige teateraftener i den nye teatersæson 2017/2018 fra Det Kongelige Teater. Disse aftener påbegyndes i gastronomiens verden, da SALT byder på en velsmagende middag i sine historiske lokaler inden forestillingen. Herefter sejler vores bådshuttle direkte fra havnepromenaden foran Admiral Hotel over til Operaen, så man er klar til aftenens oplevelsesrige forestilling. Efter forestillingen bliver man naturligvis sejlet tilbage til Admiral Hotel mæt på aftenens sanseoplevelser.

Se pakkerne på de seks forestillinger her.

 

Har du allerede købt billet til en bestemt forestilling, har vi sammensat nedenstående opera- og teatermiddagspakker.

 

Opera- og teatermiddag inklusiv båd-shuttle

Vælger du en aften med båd-shuttle til Operaen, vil vi sørge for en unik sejltur gennem Københavns havn til Operaen, hvor du kan nyde forestillingen, indtil vi sejler jer retur til Admiral Kaj igen efter gastronomisk og kulturel rejse.

Opera- og teatermiddag inkl. kaffe og båd-shuttle
kr. 465

Obs. I perioden d. 01. januar – 10. marts 2018 sejler vores båd-shuttle desværre ikke, hvorfor vi i den periode kun sælger operamiddagen i SALT til kr. 315. Vi henviser til vandbusserne, som sejler fra Skuespilhuset.

 

Opera- og teatermiddag

SALT bar & restaurant har den perfekte beliggenhed til at nyde en gourmet middag efterfulgt af en spændende forestilling. SALT bar & restaurant er et oplagt valg med beliggenhed nær Operaen, Skuespilhuset og Den Gamle Scene og vil være i gåafstand fra restauranten.

Opera- & teatermiddag inkl. kaffe
kr. 315

 

NB! Vores opera- og teatermiddage begynder kl. 17.00 – 17.30 afhængig af de eksakte forestillinger og skal forudbestilles mindst 2 dage før.

Bemærk at alle priser inkluderer ikke billetter til forestillinger i Det Kongelige Teater.