FROKOST
Lukket for sæsonen
SNACKS
GRØNNE OLIVEN / 50
Citron og oregano
CROQUETTE AF SKOVSVAMPE / 65
Trøffel og vesterhavsost
TØRRET JORDSKOKKE / 65
Sort citron og oregano
ØSTERS SENTINELLES – 3 STK / 165
Skalotter i vinaigrette
JAMON IBERICO VAFFEL / 145
Joselito Black Label, trøffelmayo og lagret ost
30 G BAERII CLASSIC CAVIAR / 450
Syrnet créme double, brioche og tørret æggeblomme
SALTE MARCONA MANDLER / 50
OST & SØDT
DANSKE OSTE / 135
Sødt og sprødt
CREME BRULÉE / 135
Tahiti vanilje og hindbærsorbet
BLOMME / 135
Madeira, fløde og bitter chokolade
SALTS CHOKOLADEBRUD / 55
SMØRREBRØD
STEGTE SKOVSVAMPE / 145
Græskar, saltet ost og surdej
KOLDRØGET LAKS / 135
Kål, sennep og purløg
STEGT OKSE/ 160
Asier, peberrod og ristet løg
SALTS UDVALGTE RETTER
KLASSISK CAESAR SALAT / 175
Stegt kylling, parmesan og ansjos
BURRATA FRA LA TRECCIA / 195
Rødbede, brombær og urter
TATAR FRITES / 175
Sennep, cognac og estragon.
Bitre blade i vinaigrette
CLUB SANDWICH / 185
Stegt kylling, bacon og tomatrelish
Bitre blade i vinaigrette
SALTS OKSEBURGER / 225
Spicy chorizo-relish, smørbagt briochebolle og cheddar
Grove pommes frites og sennepsmayo
AFTEN
Lukket for sæsonen
SNACKS
GRØNNE OLIVEN / 50
Citron og oregano
SVAMPE CROQUETTE / 65
Trøffel og vesterhavsost
TØRRET JORDSKOKKE / 65
Sort citron og oregano
ØSTERS SENTINELLES – 3 STK / 165
Skalotter i vinaigrette
JAMON IBERICO VAFFEL / 145
Joselito Black Label, trøffelmayo og lagret ost
30 G BAERII CLASSIC CAVIAR / 450
Syrnet créme double, brioche og tørret æggeblomme
SALTE MARCONA MANDLER / 50
OST & SØDT
DANSKE OSTE / 135
Sødt og sprødt
CREME BRULÉE / 135
Tahiti vanilje og hindbærsorbet
BLOMME / 135
Madeira, fløde og bitter chokolade
SALTS CHOKOLADEBRUD / 55
STØRRE RETTER
SELLERI LINGUINI / 295
Meriam, trøffel og lagret parmesan
STEGT HELLEFLYNDER / 395
Morkel, bagte løg og sauce blanquette
RIBEYE BEARNAISE / 350
Pommes frites og bitter salat i vinaigrette
SIDES
GRØN SALAT I VINAIGRETTE / 50
GLASERET RØDBEDE / 85
Saltet ost, brombær og urter
TRØFFEL POMMES FRITES / 145
Frisk trøffel og lagret parmesan
SALTS UDVALGTE RETTER
KLASSISK CAESAR SALAT / 175
Stegt kylling, parmesan og ansjos
BURRATA FRA LA TRECCIA / 195
Rødbede, brombær og urter
TATAR FRITES / 175
Sennep, cognac og estragon. Bitre blade i vinaigrette
CLUB SANDWICH / 185
Stegt kylling, bacon og tomatrelish. Bitre blade i vinaigrette
SALTS OKSEBURGER / 225
Spicy chorizo-relish, smørbagt briochebolle og cheddar
Grove pommes frites og sennepsmayo
INTRO
SALT Terrasse ligger på den smukke havnekaj bag Copenhagen Admiral Hotel og er åben fra forår til efterår.
Med udsigt til Den Kongelige Danske Opera og Ofelia plads er cafeen det perfekte sted at slappe af, mens du nyder en lækker frokost i solen.
Om eftermiddagen kan du finde skygge i vores bløde sofaer, mens vi serverer kolde drikke og tilbereder din middag fra vores udvalgte menu.
SKONNERTERNE LÆGGER TIL KAJ
På Admiral Kaj foran Copenhagen Admiral Hotel har de tre skonnerter, Halmø, Mira og Lilla Dan, fast kajplads fra maj til september.
De tre træskibe er med til at skabe den livlige og maritime atmosfære, som du oplever på SALT Terrasse.
ÅBNINGSTIDER
17.00 – 23.00
Køkken: 17.00 – 22.00
Lukket søndag, undtagen brunch fra kl. 12.00 – 16.00.
Mandag til torsdag: 12.00 – 01.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 02.00
Søndag: 12.00 – 00.00
Køkken: 12.00 – 22.00
Drikkevarer kan bestilles indtil 30 min. før baren lukker.
Lukket for sæsonen