FROKOST

kl. 12.00 – 16.30

SNACKS

GRØNNE OLIVEN / 50
Citron og oregano

CROQUETTE AF SALTET TORSK / 50
Dild og eddikepulver

MARINERET PULPO / 85
Fladbrød, citron og fennikel

ØSTERS SENTINELLES – 3 STK / 165
Fingerlime og jalapeno

30 G BAERII CLASSIC CAVIAR / 450
Syrnet créme double, brioche og tørret æggeblomme

SALTE MARCONA MANDLER / 50

OST & SØDT

DANSKE OSTE / 135
Sødt og sprødt

CREME BRULÉE / 135
Tahiti vanilje og hindbærsorbet

DANSKE BÆR / 135
Pistacie og fed fløde

SALTS CHOKOLADEBRUD / 55

SMØRREBRØD

STEGTE KANTARELLER / 125
Løvstikke, hasselnød og surdej

KOLDRØGET LAKS / 135
Fennikel, dild og jalapeno

STEGT RØDSPÆTTE/ 145
Grillet citron og karse

 

SALTS UDVALGTE RETTER

KLASSISK CAESAR SALAT / 175
Stegt kylling, parmesan og ansjos

STRACCIATELLA FRA LA TRECCIA / 195
San Daniele skinke, urter og brændt fersken

TATAR FRITES / 175
Sennep, cognac og estragon.
Bitre blade i vinaigrette

CLUB SANDWICH / 185
Stegt kylling, bacon og tomatrelish
Bitre blade i vinaigrette

SALTS OKSEBURGER / 225
Spicy chorizo-relish, smørbagt briochebolle og cheddar
Grove pommes frites og sennepsmayo

AFTEN

kl. 17.00 – 22.00

SNACKS

GRØNNE OLIVEN / 50
Citron og oregano

CROQUETTE AF SALTET TORSK / 50
Dild og eddikepulver

MARINERET PULPO / 85
Fladbrød, citron og fennikel

ØSTERS SENTINELLES – 3 STK / 165
Fingerlime og jalapeno

30 G BAERII CLASSIC CAVIAR / 450
Syrnet créme double, brioche og tørret æggeblomme

SALTE MARCONA MANDLER / 50

OST & SØDT

DANSKE OSTE / 135
Sødt og sprødt

CREME BRULÉE / 135
Tahiti vanilje og hindbærsorbet

DANSKE BÆR / 135
Pistacie og fed fløde

SALTS CHOKOLADEBRUD / 55

STØRRE RETTER

FETTUCINE AL FINFERLI / 325
Oregano, trøffel og lagret parmesan

SKINDSTEGT MULTE / 395
Pancetta, majs og Comté

DANSK RIBEYE BEARNAISE / 350
Pommes frites og bitter salat i vinaigrette

SIDES

GRØN SALAT I VINAIGRETTE / 50

NYE SELLERI/ 85
Krydret blomme og havesyre

TRØFFEL POMMES FRITES / 145
Frisk trøffel og lagret parmesan

SALTS UDVALGTE RETTER

KLASSISK CAESAR SALAT / 175
Stegt kylling, parmesan og ansjos

STRACCIATELLA FRA LA TRECCIA / 195
San Daniele skinke, urter og brændt fersken

TATAR FRITES / 175
Sennep, cognac og estragon. Bitre blade i vinaigrette

CLUB SANDWICH / 185
Stegt kylling, bacon og tomatrelish. Bitre blade i vinaigrette

SALTS OKSEBURGER / 225
Spicy chorizo-relish, smørbagt briochebolle og cheddar
Grove pommes frites og sennepsmayo

INTRO

SALT Terrasse ligger på den smukke havnekaj bag Copenhagen Admiral Hotel og er åben fra forår til efterår.

Med udsigt til Den Kongelige Danske Opera og Ofelia plads er cafeen det perfekte sted at slappe af, mens du nyder en lækker frokost i solen.

Om eftermiddagen kan du finde skygge i vores bløde sofaer, mens vi serverer kolde drikke og tilbereder din middag fra vores udvalgte menu.

SKONNERTERNE LÆGGER TIL KAJ

På Admiral Kaj foran Copenhagen Admiral Hotel har de tre skonnerter, Halmø, Mira og Lilla Dan, fast kajplads fra maj til september.

De tre træskibe er med til at skabe den livlige og maritime atmosfære, som du oplever på SALT Terrasse.

ÅBNINGSTIDER

SALT restaurant

17.00 – 23.00
Køkken: 17.00 – 22.00

Lukket søndag, undtagen brunch fra kl. 12.00 – 16.00.

SALT bistro bar

Mandag til torsdag: 12.00 – 01.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 02.00
Søndag: 12.00 – 00.00
Køkken: 12.00 – 22.00
Drikkevarer kan bestilles indtil 30 min. før baren lukker.

SALT terrasse

Mandag til lørdag: 10.00 – 22.00
Køkken: 12.00 – 21.30

Søndag: 10.00 –  18.00
Køkken: 12.00 – 17.00

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds