SÆSONMENU
NYE ÆRTER
Østers, geranium og kærnemælk
*RISTET HVID ASPARGES
Saltet smør, verjus og kørvel
*STEGT HELLEFLYNDER
Håndpillet reje, stikkelsbær og grøn selleri
TATAR AF OKSE
Grillet forårsløg, grønne jordbær og brøndkarse
*STEGT DANSK KALV
Grøn asparges, morkel og sort oliven
*RABARBER
Søtoftegård yoghurt og Tahiti-vanilje
4 retter* / 485 5 retter / 595 6 retter / 695
Serveringerne har samme størrelse
WINE & DINE
ESSENTIAL (min 2 cov) / 1450
Champagne og 15 G Baerii classic caviar
6 serveringer og tilhørende 6 vine
Filtreret vand
Kaffe & sødt
SIGNATUR / 1195
5 serveringer og tilhørende 5 vine
Filtreret vand
Kaffe & sødt
After Dinner cocktail
TASTING / 875
4 serveringer* og tilhørende 3 vine
Filtreret vand
After Dinner cocktail
Essential menuen kan bestilles indtil kl. 20.00
SNACKS
CROQUETTE AF SALTET TORSK / 50
Dild og eddikepulver
MARINERET PULPO / 85
Fladbrød, citron og fennikel
ØSTERS SENTINELLES – 3 STK / 165
Vandmelon, verjus og tabasco
JAMON IBERICO VAFFEL / 145
Joselito Black Label, trøffelmayo og lagret ost
30 G BAERII CLASSIC CAVIAR / 450
Syrnet créme double, brioche og
tørret æggeblomme
Reservér bord
A LA CARTE
DANSK RIBEYE – 300 G / 465
Hvide asparges og sort peber-sauce
Grove pommes frites – frisk trøffel og parmesan
FETTUCINE AL LIMONE / 325
Morkel, friske ærter og lagret parmesan
DANSKE OSTE / 135
Tørrede solbær og kerneflager
Til den kræsne gane
Kom ind og oplev vores vinkort der byder på et stort udvalg af eksklusive vine, både på flaske og som et enkelt glas. Udover vine serverer vi forfriskende aperitifs, udvalgte champagner, kølige rosévine samt søde dessert- og portvine.
Vi er selvfølgelig også klar til at parre din middag med særligt udvalgte vine, som passer til netop din menu.
Se vores vinkort her
Intro
Maden i SALT restaurant er fuld af innovative og udfordrende smage. Det er moderne dansk og skabt ud fra stærkt traditionelt fundament, hvor moderne teknikker forfiner og udfordrer vanen. Klassiske og genkendelige smagskombinationer kombineret med fristelser fra nutidige fortolkninger repræsenterer det, vi definerer som moderne klassikere. Siden åbningen af SALT har vores køkkenchef Rasmus Møller Nielsen været en storslået styrke i at skabe den røde tråd mellem tradition og innovation.
KOMMENDE SÆSONMENU
Serveres fra 31. maj
*SALTET MAKREL
Stikkelsbær, grøn selleri og peberrod
GNUDI
Tang, saltet smør og caviar
*STEGT HELLEFLYNDER
Ærter, pancetta og morkel
TATAR AF KALV
Fermenteret sort peber, rabarber og forårsløg
*STEGT OKSE
Hvid asparges, andelever og sure kirsebær
*DANSKE JORDBÆR
Pistacie og ricotta
Søndagsbrunch, kl. 12.00 – 16.00
CHAMPAGNE OG SAN DANIELE VAFFEL
Trøffelmayo og lagret ost
SALTET STENBIDERROGN
Kartoffel, syrnet fløde og brændt purløg
ØKOLOGISK ÆG BENEDICT
Spinat og sauce hollandaise
HJEMMERØGET LAKS
fra Færøerne
CROQUETTE AF SALTET TORSK
Dild og eddikepulver
BAGT RØDBEDE
Bacon, solbær og røget creme fraiche
AD LIBITUM
Friskbagt brød og croissants
Udvalgte oste
Charcuteri
Hjemmegjorte marmelader og kompotter
Yoghurt med honningristede valnødder
Skåret frugt
SALTS KAGEBORD (fra kl. 13)
Appelsinjuice, frugtsmoothie og ingefærshots
Kaffe og the
Kr. 450 pr. pers.
ÅBNINGSTIDER
17.00 – 23.00
Køkken: 17.00 – 22.00
Søndag lukket, pånær brunch fra 12.00 – 16.00.
Mandag til torsdag: 12.00 – 01.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 02.00
Søndag: 12.00 – 00.00
Køkken: 12.00 – 22.00
Drikkevarer kan bestilles indtil 30 min. før baren lukker.
28. april – 17. juni:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 18.00
18. juni – 15. september:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 23.00
Køkken: 12.00 – 22.00
16. september – 29. september:
Fredag – søndag kl. 10.00 – 18.00