Sankthans i SALT

Sankthans fejres tirsdag d. 23. juni og de traditionelle fejringer ser i år måske en smule anderledes ud. Men det skal ikke forhindre os i at nyde sommeraftenerne, selskabet af dem du elsker, og fantastisk mad – det er derfor, vi har forberedt en speciel menu til aftenen, som du kan nyde ved vandet, i SALT restaurant.

Menuen er baseret på sommerens bedste råvarer og har alt fra sandart og rib eye til asparges og jordbær. Vi tilbyder kun et begrænset antal borde, som du kan booke ved at e-maile info@salt.dk.

SALT café vil være åben og servere a la carte som sædvanligt.

 

 

Sankthans menu:

SNACKS

2012 Henri Mandois 1. Cru, Blanc de Blanc, Brut, Champagne, Frankrig

Pr. glas kr. 100

***

SANDART FRA TISSØ

Dild, ærter og spicy kærnemælk

2017 Riesling, Trocken, Weingut Riffel, Rheinhessen, Tyskland

Pr. glas kr. 85

***

STEGT RIB EYE

Grønne asparges, morkel og rabarber-bbq

2014 “Tinto Uno”, Bodegas Can Axartell, Mallorca, Spanien Øko

Pr. glas kr. 110

***

JORDBÆRISCREME

Friske jordbær, makron og hybenrose

Sauvignon Blanc Dulce, Menade, Rueda, Castilla y León, Spanien

Pr. glas kr. 80

***

SØDT TIL KAFFEN

 

 

Menu (inkl. sødt og kaffe) kr. 425

Vinmenu kr. 325

Der servers et glas pr. ret.

Yderligere glas kan tilkøbes.