SALT takeaway

 

Bestilling mandag – fredag mellem kl. 9 – 17: 3374 1430 / event@admiralhotel.dk

Bestilling mandag – fredag efter kl. 17, samt lørdag og søndag: 3374 1414 Copenhagen Admiral Hotel

Alle bestillinger kan hentes i Receptionen på Copenhagen Admiral Hotel

 

Prøv også menuen på Copenhagen Admiral Hotel som roomservice.

 

 

SNACKS

GRØNNE OLIVEN, Citron og merian / 50

TARAMASALATA, Torskerogn, røg og salt agurk / 50

SPANSKE ANSJOSER, Olmeda Origenes / 75

 

 

SALTS UDVALGTE RETTER

BITRE SALATER / 110
Ricotta, blodappelsin og pistacie

SALTS OKSEBURGER / 145
Spicy løgrelish, cheddar og bacon

FISH & CHIPS / 165
Dild, eddike og tatarsauce

 

 

DET KLASSISKE VALG

STEGT TORSK / 250
Hollandaise, kål og morkel

RIB EYE / 250
Bagte skalotter, røget marv og sylt


Tilkøb

BITRE SALATER / 50
Ricotta, blodappelsin og pistacie

POMMES FRITES / 50
Tatarsauce

STEGTE JORDSKOKKER / 50
Pomelo, friskost og havesyre

 

 

SØDT

SALTS CHOKOLADE  / 45

 

 

OSTE

DANSKE OSTE / 115
Blodappelsin og kerneflager

 

 

 

UDVALGTE VINE TO GO
fra SALTs Restaurantchef

 

Sancerre Domaine Jean-Paul Picard et Fils

Land: Frankrig
Område: Loire
Drue: Sauvignon blanc

Vinen er lys strågul i farven og åbner sig med eksotiske frugter, citrus og let floral. Smagen er fyldig og balanceret med en sprød afslutning / 450

 

Viña Gormaz

Land: Spanien
Område: Ribera del Duero
Drue: Temprenillo

Her får du en frisk og ungdommelig Tempranillo med en kirsebærrød farve med violette nuancer. Næsen byder på friske frugtaromaer, vanille og ristet kaffe. Smagen er fyldig, rund og balanceret med et præg af vanille. Vinen bør drikkes, mens den er ung og frisk / 450

 

Henri Mandois 1. Cru blanc de blancs

Land: Frankrig
Område: Champagne
Drue: Chardonnay

Det er de færreste, der kan skabe en årgangs-Blanc de Blancs som Mandois. Tidligere er Mandois blevet kåret til verdens bedste, og med sin cremede og elegante stil, er det en Champagne med god længde og en flot balance mellem det fyldige og det friskt citrus-prægede / 545

 

 

Læs om vores Covid-19 tiltag her