SALT takeaway
Bestilling mandag – fredag mellem kl. 9 – 17: 3374 1430 / event@admiralhotel.dk
Bestilling mandag – fredag efter kl. 17, samt lørdag og søndag: 3374 1414 Copenhagen Admiral Hotel
Alle bestillinger kan hentes i Receptionen på Copenhagen Admiral Hotel
Prøv også menuen på Copenhagen Admiral Hotel som roomservice.
SNACKS
GRØNNE OLIVEN, Citron og merian / 50
TARAMASALATA, Torskerogn, røg og salt agurk / 50
SPANSKE ANSJOSER, Olmeda Origenes / 75
SALTS UDVALGTE RETTER
BITRE SALATER / 110
Ricotta, blodappelsin og pistacie
SALTS OKSEBURGER / 145
Spicy løgrelish, cheddar og bacon
FISH & CHIPS / 165
Dild, eddike og tatarsauce
DET KLASSISKE VALG
STEGT TORSK / 250
Hollandaise, kål og morkel
RIB EYE / 250
Bagte skalotter, røget marv og sylt
Tilkøb
BITRE SALATER / 50
Ricotta, blodappelsin og pistacie
POMMES FRITES / 50
Tatarsauce
STEGTE JORDSKOKKER / 50
Pomelo, friskost og havesyre
SØDT
SALTS CHOKOLADE / 45
OSTE
DANSKE OSTE / 115
Blodappelsin og kerneflager
UDVALGTE VINE TO GO
fra SALTs Restaurantchef
Sancerre Domaine Jean-Paul Picard et Fils
Land: Frankrig
Område: Loire
Drue: Sauvignon blanc
Vinen er lys strågul i farven og åbner sig med eksotiske frugter, citrus og let floral. Smagen er fyldig og balanceret med en sprød afslutning / 450
Viña Gormaz
Land: Spanien
Område: Ribera del Duero
Drue: Temprenillo
Her får du en frisk og ungdommelig Tempranillo med en kirsebærrød farve med violette nuancer. Næsen byder på friske frugtaromaer, vanille og ristet kaffe. Smagen er fyldig, rund og balanceret med et præg af vanille. Vinen bør drikkes, mens den er ung og frisk / 450
Henri Mandois 1. Cru blanc de blancs
Land: Frankrig
Område: Champagne
Drue: Chardonnay
Det er de færreste, der kan skabe en årgangs-Blanc de Blancs som Mandois. Tidligere er Mandois blevet kåret til verdens bedste, og med sin cremede og elegante stil, er det en Champagne med god længde og en flot balance mellem det fyldige og det friskt citrus-prægede / 545