SALT to go

Det er i øjeblikket muligt at bestille vores menu som SALT to go:

 

Bestilling mellem kl. 9-17: 3374 1430 / event@admiralhotel.dk

Bestilling efter kl. 17 (til afhentning samme dag): 3374 1414 Copenhagen Admiral Hotel

Alle bestillinger kan hentes i Receptionen på Copenhagen Admiral Hotel

 

Prøv også menuen på Copenhagen Admiral Hotel som roomservice.

 

 

SNACKS

RISTEDE MACADAMIA NØDDER, Eddike og karry / 50

MANZANILLA OLIVEN, La Prieta / 50

SPANSKE SARDINER, Olmeda Origenes / 75

 

 

SALTS UDVALGTE RETTER

VINTER CAESAR / 110
Sprød kål, croutons og gammel knas

SALTS OKSEBURGER / 145
BBQ, cheddar og bacon

FISH & CHIPS / 165
Dild, eddike og tatarsauce

RIB EYE / 295
Syltede svampe, saltet citron og persille
Serveres med pommes frites og tatarsauce

 

 

SØDT

SALTS CHOKOLADE  / 45

 

 

OSTE

OSTE FRA MONS / 115

SAINTE MAURE DE LA DRAGONNIERE
Ged

BRILLAT SAVARIN
Ko

GRUYERE, +16 mdr
Ko

 

 

 

UDVALGTE VINE TO GO
fra SALTs Restaurantchef

 

Sancerre Domaine Jean-Paul Picard et Fils

Land: Frankrig
Område: Loire
Drue: Sauvignon blanc

Vinen er lys strågul i farven og åbner sig med eksotiske frugter, citrus og let floral. Smagen er fyldig og balanceret med en sprød afslutning / 450

 

Viña Gormaz

Land: Spanien
Område: Ribera del Duero
Drue: Temprenillo

Her får du en frisk og ungdommelig Tempranillo med en kirsebærrød farve med violette nuancer. Næsen byder på friske frugtaromaer, vanille og ristet kaffe. Smagen er fyldig, rund og balanceret med et præg af vanille. Vinen bør drikkes, mens den er ung og frisk / 450

 

Henri Mandois 1. Cru blanc de blancs

Land: Frankrig
Område: Champagne
Drue: Chardonnay

Det er de færreste, der kan skabe en årgangs-Blanc de Blancs som Mandois. Tidligere er Mandois blevet kåret til verdens bedste, og med sin cremede og elegante stil, er det en Champagne med god længde og en flot balance mellem det fyldige og det friskt citrus-prægede / 545

 

 

Læs om vores Covid-19 tiltag her