OM SALT

 SALT køkken, ledet af køkkenchef Rasmus Møller Nielsen, er moderne dansk mad. Et køkken hvor det klassiske fundament blandes med innovative smagskombinationer – lokal tradition og global inspiration.

Rasmus Møller Nielsen har siden 2004 været det bærende led i at skabe den røde tråd mellem tradition og fornyelse.

I den åbne vinkælder ligger nøje udvalgte vine i et prisniveau, der indbyder til at gå på opdagelse i vinens verden.

Reservér bord

OM SALT

 SALTs store menukort er bygget op, så du kan vælge mellem flere små serveringer eller den klassiske med forret, hovedret og dessert.

Det stilrene elegante design står i fin kontrast til de 200 år gamle trækonstruktioner. Stemningen er afslappet med en professionel betjening.

SALT bar og restaurant er indrettet i et gammelt pakhus tilbage fra 1780’erne.

Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Reservér bord

DE TRE SALTE

I mange kulturer serverer man salt og brød for gæster som tegn på gæstfrihed og venskab. Hvad er mere nærliggende for en bar og restaurant?

I SALT restaurant har vi fokus på tre luksussalte:

Læsø Sydesalt fra Danmark
Guerande Salt fra Frankrig
Maldon Salt fra England

Alle tre salte er fremstillet på grundlag af havvand og anvendes i den daglige madlavning.

Har du lyst til at blive vores nye kollega i SALT? Se vores ledige stillinger her på siden.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte F&B Manager, Kasper Glensted +45 33 74 14 14.

Bemærk venligst at ansøgninger sendt via mail vil, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke blive læst/åbnet.

Ledige stillinger

Få et job, hvor andre bestiller noget

Bliv tjener på SALT Vi søger lige nu både tjenere på fuldtid samt reserver.  Har du tjenererfaring? Taler du dansk og engelsk? Og ved du så meget om mad og vin, at du kan give folk en fantastisk restaurantoplevelse?  Så er vi et stærkt, ungt team, der ger…

LÆS MERE