OM SALT

 SALT køkken, ledet af køkkenchef Andreas Tancula Møller, er moderne dansk mad. Et køkken hvor det klassiske fundament blandes med innovative smagskombinationer – lokal tradition og global inspiration.

I den åbne vinkælder ligger nøje udvalgte vine i et prisniveau, der indbyder til at gå på opdagelse i vinens verden.

Reservér bord

OM SALT

 SALTs store menukort er bygget op, så du kan vælge mellem flere små serveringer eller den klassiske med forret, hovedret og dessert.

Det stilrene elegante design står i fin kontrast til de 200 år gamle trækonstruktioner. Stemningen er afslappet med en professionel betjening.

SALT bar og restaurant er indrettet i et gammelt pakhus tilbage fra 1780’erne.

Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Reservér bord

DE TRE SALTE

I mange kulturer serverer man salt og brød for gæster som tegn på gæstfrihed og venskab. Hvad er mere nærliggende for en bar og restaurant?

I SALT restaurant har vi fokus på tre luksussalte:

Læsø Sydesalt fra Danmark
Guerande Salt fra Frankrig
Maldon Salt fra England

Alle tre salte er fremstillet på grundlag af havvand og anvendes i den daglige madlavning.

LEDIGE STILLINGER

Som medarbejder i SALT bar & restaurant får du en unik arbejdsplads i historiske rammer – lige ved vandet, midt i byen. Her er de 200 år gamle træbjælker, og havnens liv og lys, aktive medspillere i vores konstante stræben efter at give vores gæster den bedste oplevelse.

Er du klar til at blive en del at et stærkt og ambitiøst team i et internationalt miljø, hvor vi forventer noget af hinanden og eminent service ligger i blodet? Klik på den stilling herunder der er noget for dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se dem her

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds