OM SALT
SALT køkken, ledet af køkkenchef Andreas Tancula Møller, er moderne dansk mad. Et køkken hvor det klassiske fundament blandes med innovative smagskombinationer – lokal tradition og global inspiration.
I den åbne vinkælder ligger nøje udvalgte vine i et prisniveau, der indbyder til at gå på opdagelse i vinens verden.
SALT bar og restaurant er indrettet i et gammelt pakhus tilbage fra 1780’erne. Det stilrene elegante design står i fin kontrast til de 200 år gamle trækonstruktioner. Stemningen er afslappet med en professionel betjening.
Vi glæder os til at byde jer indenfor.
Book bordLEDIGE STILLINGER
Som medarbejder i SALT bar & restaurant får du en unik arbejdsplads i historiske rammer – lige ved vandet, midt i byen. Her er de 200 år gamle træbjælker, og havnens liv og lys, aktive medspillere i vores konstante stræben efter at give vores gæster den bedste oplevelse.
Er du klar til at blive en del at et stærkt og ambitiøst team i et internationalt miljø, hvor vi forventer noget af hinanden og eminent service ligger i blodet? Klik på den stilling herunder der er noget for dig. Vi glæder os til at høre fra dig!
Se dem her