A la carte

RESTAURANT kl. 17.00 – 23.30
(Køkkenet lukker kl. 22.00)

ESSENTIALS MENU

3 serveringer / 350 (markeret med *)
6 serveringer / 575

Serveringerne har samme størrelse

 

*Saltet torsk og taskekrabbe
Glaskål, løvstikke og krabbereduktion

Bagt vinterselleri
Trøffel, hasselnød og høost

Stegt gråand
Blommegastric, græskar og varme krydderier

*Dansk Duroc gris fra Ladegaard
Tyttebær, søde rødbeder og peberrod

Julsø fra Them Andelsmejeri
Kvæde, honning og brunet smør

*Smagen af Jul
Mandel, ris og kirsebær

 

Følgende datoer er undtaget: 19. + 20., 26. + 27. november / 3. + 4., 10. + 11., 17. + 18. december
Her kan du i stedet opleve SALT Julefrokost – bemærk, at retterne også kan bestilles a al carte.

SALT TASTING / 795

4 serveringer
3 glas tilhørende vine
Filtreret vand
After dinner drink I baren

 

SALT SIGNATUR / 1125

Velkomst i baren med cocktail og snacks
6 serveringer og tilhørende vine
Filtreret vand
Kaffe og sødt

Signatur menuen kan bestilles indtil kl. 19.00

 

STØRRE RETTER

RISTEDE SVAMPE / 225
Rissoni, hård ost og havesyre

HELSTEGT RØDSPÆTTE / 275
Tyttebær, persille og brunet smør

RIB EYE / 275
Bagte løg, røget marv og urter

Sides

SALAT AF JORDSKOK / 50
Kål, valnød og saltet ost

POMMES FRITES / 50
Sennepsmayo

RISTET BUTTERNUT SQUASH / 50
Fennikel granola, brunet smør og citron

Reservér bord

SNACKS

SALTE MARCONA MANDLER / 50

GRØNNE OLIVEN / 50
Citron og oregano

SPANSKE ANSJOSER / 75
Grillet citron

ØSTERS ”SENTINELLES” – 3 STK / 150
Kalas kimchi og sesam

OSTE

ITALIENSKE OSTE / 115
Kvæde-mostarda og kerneflager

Til den kræsne gane

Oplev vores vinkort der byder på et stort udvalg af eksklusive vine, både på flaske og som et enkelt glas.

Udover vine serverer vi forfriskende aperitifs, udvalgte champagner, kølige rosévine samt søde dessert- og portvine.

Vi er selvfølgelig også klar til at parre din middag med særligt udvalgte vine, som passer til netop din menu.

Se hele vores udvalg her:

 

VINKORT >
VINE PÅ GLAS >

Intro

Maden i SALT restaurant er fuld af innovative og udfordrende smage. Det er moderne dansk og skabt ud fra stærkt traditionelt fundament, hvor moderne teknikker forfiner og udfordrer vanen. Klassiske og genkendelige smagskombinationer kombineret med fristelser fra nutidige fortolkninger repræsenterer det, vi definerer som moderne klassikere. Siden åbningen af ​​SALT har vores køkkenchef Rasmus Møller Nielsen været en storslået styrke i at skabe den røde tråd mellem tradition og innovation.

SALT essentials - fra 21. december

3 serveringer 395 (markeret med *)
6 serveringer 675
Serveringerne har samme størrelse

 

*SALTET TORSK
Blodappelsin og piment d´espelette

RISTET JORDSKOK
Stracciatella og tørret solbær

STEGT KAMMUSLING
Løg, mandel og fennikelpollen

GLASERET KALVEHALE
Butternut, salvie og blåskimmel

*RIBEYE
Porre, persille og oksehjerte

*BITTER CHOKOLADEGANACHE
Bananiscreme og misokaramel

Søndagsbrunch

kl. 12.00 – 16.00

Champagne og østers
Kalas kimchi og sort sesam

Økologisk æg Benedict
Spinat og sauce hollandaise

Hjemmerøget laks
fra Færøerne

Charred butternut squash
Salvie, salt citron og fennikelgranola

Ristede svampe
Sprød brødkrumme og piment d´espelette

Bagt rødbede
Bacon og karamelliseret sort oliven

På buffet:
Friskbagt brød og croissants
Udvalgte oste
Charcuteri
Hjemmegjorte marmelader og kompotter
Chiagrød – Fejøæble
Skåret frugt
SALTs kagebord (fra kl. 13)
Appelsinjuice, frugtsmoothie og ingefærshots
Kaffe/the

Kr. 450 pr. pers.

Bemærk venligst: vi serverer ikke Søndagsbrunch den 26. december 2021 og den 2. januar 2022

SALT Julefrokost

Velkommen
Cremant D’Bourgogne, Vigne De Mancys

 

Middag med vinmenu, øl og vand

Saltet torsk og taskekrabbe
Glaskål, løvstikke og krabbereduktion

Bagt vinterselleri
Trøffel, hasselnød og høost

Dansk Duroc gris fra Ladegaard
Tyttebær, søde rødbeder og peberrod

Risalamande i to serveringer
Mandel, ris og kirsebær

Kaffebar åbner kl. 21:00
Kaffe og te med hjemmegjort julebag og chokolade serveres i Kaffebaren

Baren åbner kl. 22:00 (sidste udskænkning kl. 00:30)
DJ D-Jona sørger for den gode stemning, og vi tilbyder følgende drinks (inkluderet i prisen):
Dark & Stormy, Gin Hass, Paloma, Moscow Mule, Aperol Spritz, øl og vin, vand og husets spiritus.

 

SALT Julefrokost kan bookes på følgende datoer:
19. + 20. og 27. november / 4., 11., 17. + 18. december

Læs mere og book dine billetter.
Eller kontakt Event teamet på Copenhagen Admiral Hotel, hvis du har spørgsmål

Juleaften

Velkommen
Champagne Pol Roger Brut Reserve NV

 

Middag og vinmenu

Bagt torsk
Hollandaise på brunet smør, spinat og vintertrøffel

Stegt and fra Gråsten
Jordskok, syltet rødkål og blommegastric

Risalamande
Kirsebær og mandel

UDSOLGT

1. Juledag

SALTs klassiske Julemenu serveret som deleretter ved bordet

 

Gammeldags modnet sild med karry, æg og dild
Ruths kryddersild fra Christians Ø, løg, kapers og karse

Koldrøget laks
Peberrod, æble og grønkål

Confit af and
Syltet tyttebær og jordskok

Risalamande
Kirsebær og mandel

 

Kr. 425
Børn under 12 år: kr. 215

Læs mere og book bord

NYTÅRSAFTEN 2021

BAERII CAVIAR
Stracciatella og hvid champignon
2014 Cuvée prestige, Gallimard Pére et fils

RISTET PIGHVAR
Valnød og persille
2017 Puligny Montrachet Villages Vieilles Vignes, Girardin

SMØRPOCHERET HUMMER
Iberico gris, butternut og salvie
2015 Grüner Veltliner – Schenkenbichl 1 ÖTW, Weingut Weszeli, Kamptal

STEGT OKSEMØRBRAD
Kirsebæreddike, rødbede og røget marv
2015 Chateau Haut Batailley, Pauillac 5. Cru

50 e 50 ITALIENSK OST
Vintertrøffel og honning
2019 Condrieu – Invitare, M. Chapoutier Rhône

BITTER CHOKOLADESORBET
Kvæde og karamel
1999 Madeira Sercial dry Pereira d’Oliveira

KRANSEKAGE

 

UDSOLGT

Kontakt Event afdelingen på Copenhagen Admiral Hotel, hvis du har spørgsmål.

Åbningstider

SALT restaurant

17.00 – 23.30
Køkken: 17.00 – 22.00
Lukket søndag

SALT bar

Mandag til torsdag: 12.00 – 01.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 02.00
Søndag: 12.00 – 00.00
Køkken: 12.00 – 22.00

Drikkevarer kan bestilles indtil 30 minutter før lukketid.

SALT café

1. maj – 17. juni:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 18.00

18. juni – 8. september:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 23.30
Køkken: 12.00 – 22.00

9. september – 29. september:
Fredag – søndag kl. 10.00 – 18.00

Bemærk, at det ikke er muligt at reservere bord i SALT café

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds