SÆSONMENU

NYE ÆRTER
Østers, geranium og kærnemælk

*RISTET HVID ASPARGES
Saltet smør, verjus og kørvel

*STEGT HELLEFLYNDER
Håndpillet reje, stikkelsbær og grøn selleri

TATAR AF OKSE
Grillet forårsløg, grønne jordbær og brøndkarse

*STEGT DANSK KALV
Grøn asparges, morkel og sort oliven

*RABARBER
Søtoftegård yoghurt og Tahiti-vanilje

 

4 retter* / 485     5 retter / 595     6 retter / 695
Serveringerne har samme størrelse

WINE & DINE

ESSENTIAL (min 2 cov) / 1450
Champagne og 15 G Baerii classic caviar
6 serveringer og tilhørende 6 vine
Filtreret vand
Kaffe & sødt

SIGNATUR / 1195
5 serveringer og tilhørende 5 vine
Filtreret vand
Kaffe & sødt
After Dinner cocktail

TASTING / 875
4 serveringer* og tilhørende 3 vine
Filtreret vand
After Dinner cocktail

 

Essential menuen kan bestilles indtil kl. 20.00

SNACKS

CROQUETTE AF SALTET TORSK / 50
Dild og eddikepulver

MARINERET PULPO / 85
Fladbrød, citron og fennikel

ØSTERS SENTINELLES – 3 STK / 165
Vandmelon, verjus og tabasco

JAMON IBERICO VAFFEL / 145
Joselito Black Label, trøffelmayo og lagret ost

30 G BAERII CLASSIC CAVIAR / 450
Syrnet créme double, brioche og
tørret æggeblomme

 

Reservér bord

A LA CARTE

DANSK RIBEYE – 300 G / 465
Hvide asparges og sort peber-sauce
Grove pommes frites – frisk trøffel og parmesan

FETTUCINE AL LIMONE / 325
Morkel, friske ærter og lagret parmesan

DANSKE OSTE / 135
Tørrede solbær og kerneflager

Til den kræsne gane

Kom ind og oplev vores vinkort der byder på et stort udvalg af eksklusive vine, både på flaske og som et enkelt glas. Udover vine serverer vi forfriskende aperitifs, udvalgte champagner, kølige rosévine samt søde dessert- og portvine.

Vi er selvfølgelig også klar til at parre din middag med særligt udvalgte vine, som passer til netop din menu.

 

Se vores vinkort her

Intro

Maden i SALT restaurant er fuld af innovative og udfordrende smage. Det er moderne dansk og skabt ud fra stærkt traditionelt fundament, hvor moderne teknikker forfiner og udfordrer vanen. Klassiske og genkendelige smagskombinationer kombineret med fristelser fra nutidige fortolkninger repræsenterer det, vi definerer som moderne klassikere. Siden åbningen af ​​SALT har vores køkkenchef Rasmus Møller Nielsen været en storslået styrke i at skabe den røde tråd mellem tradition og innovation.

KOMMENDE SÆSONMENU
Serveres fra 31. maj

*SALTET MAKREL
Stikkelsbær, grøn selleri og peberrod

GNUDI
Tang, saltet smør og caviar

*STEGT HELLEFLYNDER
Ærter, pancetta og morkel

TATAR AF KALV
Fermenteret sort peber, rabarber og forårsløg

*STEGT OKSE
Hvid asparges, andelever og sure kirsebær

*DANSKE JORDBÆR
Pistacie og ricotta

Søndagsbrunch, kl. 12.00 – 16.00

CHAMPAGNE OG SAN DANIELE VAFFEL
Trøffelmayo og lagret ost

SALTET STENBIDERROGN
Kartoffel, syrnet fløde og brændt purløg

ØKOLOGISK ÆG BENEDICT
Spinat og sauce hollandaise

HJEMMERØGET LAKS
fra Færøerne

CROQUETTE AF SALTET TORSK
Dild og eddikepulver

BAGT RØDBEDE
Bacon, solbær og røget creme fraiche


AD LIBITUM

Friskbagt brød og croissants
Udvalgte oste
Charcuteri
Hjemmegjorte marmelader og kompotter
Yoghurt med honningristede valnødder
Skåret frugt

SALTS KAGEBORD (fra kl. 13)

Appelsinjuice, frugtsmoothie og ingefærshots
Kaffe og the

Kr. 450 pr. pers.

ÅBNINGSTIDER

SALT restaurant

17.00 – 23.00
Køkken: 17.00 – 22.00
Søndag lukket, pånær brunch fra 12.00 – 16.00.

SALT bistro bar

Mandag til torsdag: 12.00 – 01.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 02.00
Søndag: 12.00 – 00.00
Køkken: 12.00 – 22.00
Drikkevarer kan bestilles indtil 30 min. før baren lukker.

SALT terrasse

28. april – 17. juni:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 18.00

18. juni – 15. september:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 23.00
Køkken: 12.00 – 22.00

16. september – 29. september:
Fredag – søndag kl. 10.00 – 18.00

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds