SÆSONMENU

*RÅ KNIVMUSLINGER
Mandelmousse, pink grape og olivenolie

*SART TILBEREDT TORSK
Luftige jordskokker, æble og kamille

GOLD CAVIAR
Confiterede kartofler, persille og sauce vin blanc
Retten kan tilkøbes 4-retters menu for 195 pr. person

POCHEREDE KYLLING ØSTERS
Vilde svampe, trøffel og sauce aromatique

*FARSERET GRÅAND
Sort trompethat, græskar og sauce marco polo

*CHOKOLADE SORBET
Blodappelsin og bourbon

 

4 retter* / 485     5 retter / 595     6 retter / 695
Serveringerne har samme størrelse

WINE & DINE

ESSENTIAL (min 2 cov) / 1450
Velkomstchampagne
6 serveringer og tilhørende 6 vine
Filtreret vand
Kaffe & sødt
*ESSENTIAL menu inkl. opgraderet vinmenu / 1995

SIGNATUR / 1195
5 serveringer og tilhørende 5 vine
Filtreret vand

TASTING / 875
4 serveringer* og tilhørende 4 vine
Filtreret vand

 

Essential menuen kan bestilles indtil kl. 20.00

SNACKS

SVAMPE CROQUETTE / 65
Trøffel og vesterhavsost

TØRRET JORDSKOKKE / 65
Sort citron og oregano

ØSTERS SENTINELLES – 3 STK / 165
Skalotter i vinaigrette

JAMON IBERICO VAFFEL / 145
Joselito Black Label, trøffelmayo og lagret ost

30 G BAERII CLASSIC CAVIAR / 450
Syrnet créme double, brioche og
tørret æggeblomme

 

Reservér bord

A LA CARTE

RIBEYE – 300 G / 465
Stegte skovsvampe, syltede asier
Grove pommes frites med frisk trøffel og parmesan

SELLERI LINGUINI / 295
Morkel, trøffel og lagret parmesan

DANSKE OSTE / 135
Sødt og sprødt

Til den kræsne gane

Kom ind og oplev vores vinkort der byder på et stort udvalg af eksklusive vine, både på flaske og som et enkelt glas. Udover vine serverer vi forfriskende aperitifs, udvalgte champagner, kølige rosévine samt søde dessert- og portvine.

Vi er selvfølgelig også klar til at parre din middag med særligt udvalgte vine, som passer til netop din menu.

Se vores vinkort HER

Wine Star List

Intro

Maden i SALT restaurant er fuld af innovative og udfordrende smage. Det er moderne dansk og skabt ud fra stærkt traditionelt fundament, hvor moderne teknikker forfiner og udfordrer vanen. Klassiske og genkendelige smagskombinationer kombineret med fristelser fra nutidige fortolkninger repræsenterer det, vi definerer som moderne klassikere.

Vores køkkenchef sætter de høje ambitioner i køkkenet og arbejder kreativt med at skabe den røde tråd mellem tradition og innovation.

Julefrokost

11. november – 17. december

Nyd en udsøgt julemenu i SALT restaurant, og lad festen fortsætte i baren hvor vores bartendere blandt andet serverer lækre drinks og smagfulde vine.

Vi åbner dørene kl. 17.00 og baren lukker kl. 01:00 (sidste udskænkning kl. 00.45).

GLÆD DIG TIL

Velkomst champagne
5-retters julemenu som deles ved bordet
Fri vin, øl og vand under middagen
Kaffe med sødt
Drinks, tap cocktails, vine og øl i baren

Kr. 1.495 pr. gæst

Lær mere om menuen her.

Booking

Klik her, og reserver bord via Dinnerbooking både til julefrokost og til Nytårsaften.
Ved grupper på mere end 8 gæster, bedes I kontakte events@admiralhotel.dk.

 

 

Nyd juleaften i de smukkeste omgivelser

Nyd den skønne juletid med et ophold på Admiral Hotel. Juleaften, den 24. december byder vi på en dejlig julemiddag i SALT restaurant, som kan bookes eksklusivt for hotellets overnattende gæster.

Juleaften er noget ganske særligt, og for mange af os handler det om, at bruge tid sammen med dem vi holder af. Hos os er det vigtigt, at du kan føle dig afslappet i den travle juletid, og vi glæder os til at forkæle dig.

JULEAFTEN MENUEN INKLUDERER
1 glas velkomstchampagne
3-retters klassisk menu med sødt og snacks
3-glas vinmenu inkl. filtreret vand
Kaffe

Kr. 1250 pr. gæst for julemiddagen.

Middagen bestilles i forbindelse med booking af din overnatning.

Læs mere om menuen her.

Book dit ophold her.

Børn under 12 år får julemiddagen inkl. en lækker juicemenu til halv pris – dvs. kr. 625.

NYTÅRSAFTEN PÅ ADMIRAL HOTEL

Vær med, når vi byder 2023 velkommen!

Oplev denne helt særlige aften i SALT restaurant med Albert Waidtløw jazz trio under middag, hvor vi serverer en udsøgt 5-retters menu inklusiv vinmenu, kaffe og kransekage – og naturligvis, den dejligste champagne. Nyd det farvestrålende fyrværkeri fra kajen med udsigt til Operahuset og indre København, inden aftenen fortsætter med DJ og cocktails.

AFTENENS PROGRAM

17.00 – 18.00 Velkommen
18.00 Dronningens nytårstale i Admiralsalen med servering af champagne og canapeer
18.30 Middag med vinmenu i SALT restaurant
23.00 Kaffe og sødt
24.00 Champagne og kransekage på SALT terrasse eller i Admiralsalen
24.00 – 02.00 DJ med mulighed for køb af cocktails i Admiralsalen samt SALT bistro bar

Pris: 2.595 kr. per gæst

Læs mere om menuen her

BOOKING

Klik her, og reserver bord via Dinnerbooking både til julefrokost og til Nytårsaften.
Ved grupper på mere end 8 gæster, bedes I kontakte events@admiralhotel.dk.

SØNDAGSBRUNCH, KL. 12.00 – 16.00

CHAMPAGNE OG ØSTERS SENTINELLES
Spicy tomat og selleri

TØRRET JORDSKOKKE
Sort citron og oregano

ØKOLOGISK ÆG BENEDICT
Spinat og sauce hollandaise

HJEMMERØGET LAKS
fra Færøerne

SVAMPE CROQUETTE
Trøffel og vesterhavsost

SAN DANIELE VAFFEL
Trøffelmayo og lagret ost

AD LIBITUM
Friskbagt brød og croissants
Udvalgte oste
Charcuteri
Hjemmegjorte marmelader og kompotter
Yoghurt med rabarberkompot
Skåret frugt

SALTS KAGEBORD (fra kl. 13)

Appelsinjuice, frugtsmoothie og ingefærshots
Kaffe og the

Kr. 450 pr. pers.

ÅBNINGSTIDER

SALT restaurant

17.00 – 23.00
Køkken: 17.00 – 22.00

Lukket søndag, undtagen brunch fra kl. 12.00 – 16.00.

SALT bistro bar

Mandag til torsdag: 12.00 – 01.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 02.00
Søndag: 12.00 – 00.00
Køkken: 12.00 – 22.00
Drikkevarer kan bestilles indtil 30 min. før baren lukker.

SALT terrasse

Lukket for sæsonen

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds