A la carte

RESTAURANT kl. 17.00 – 23.30
(Køkkenet lukker kl. 22.00)

ESSENTIALS MENU

3 serveringer / 350 (markeret med *)
6 serveringer / 575

Serveringerne har samme størrelse

SALTET HAVTASKE
Kartoffel, røg og asie

SENSOMMERENS SVAMPE
Majs og Unika friskost

*RISTET MULTE
Knoldselleri, brunet smør og havesyre

TATAR AF OKSE
Eddikesyltet kirsebær og sort peber

*NAKKE AF LAM
Oksehjertetomat, sort citron og oregano

* SYLTEDE BLOMMER
Marcipanparfait, mandel og fennikel-pollen

SALT TASTING / 795

4 serveringer
3 glas tilhørende vine
Filtreret vand
After dinner drink I baren

 

SALT SIGNATUR / 1125

Velkomst i baren med cocktail og snacks
6 serveringer og tilhørende vine
Filtreret vand
Kaffe og sødt

Signatur menuen kan bestilles indtil kl. 19.00

 

STØRRE RETTER

RISTEDE VILDE SVAMPE / 225
Rissoni, majs og havesyre

HELSTEGT RØDSPÆTTE / 275
Skovsvampe, persille og brunet smør

RIB EYE / 275
Oksehjertetomat, pebermayo og urter

Sides

SALTS CEASARSALAT / 50

POMMES FRITES / 50
Sennepsmayo

NYE SELLERI / 50
Friskost og havesyre

Reservér bord

SNACKS

SALTE MACADAMIANØDDER / 50

GRØNNE OLIVEN / 50
Citron og oregano

SPANSKE ANSJOSER / 75
Grillet citron

ØSTERS ”SENTINELLES” – 3 STK / 150
Kalas kimchi og sesam

 

OSTE

DANSKE OSTE / 115
Kvæde-mostarda og kerneflager

Til den kræsne gane

Oplev vores vinkort der byder på et stort udvalg af eksklusive vine, både på flaske og som et enkelt glas.

Udover vine serverer vi forfriskende aperitifs, udvalgte champagner, kølige rosévine samt søde dessert- og portvine.

Vi er selvfølgelig også klar til at parre din middag med særligt udvalgte vine, som passer til netop din menu.

Se hele vores udvalg her:

 

VINKORT >
VINE PÅ GLAS >

Intro

Maden i SALT restaurant er fuld af innovative og udfordrende smage. Det er moderne dansk og skabt ud fra stærkt traditionelt fundament, hvor moderne teknikker forfiner og udfordrer vanen. Klassiske og genkendelige smagskombinationer kombineret med fristelser fra nutidige fortolkninger repræsenterer det, vi definerer som moderne klassikere. Siden åbningen af ​​SALT har vores køkkenchef Rasmus Møller Nielsen været en storslået styrke i at skabe den røde tråd mellem tradition og innovation.

Åbningstider

SALT restaurant

17.00 – 23.30
Køkken: 17.00 – 22.00

SALT bar

12.00 – 23.30
Køkken: 12.00 – 22.00

SALT café

1. maj – 17. juni:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 18.00

18. juni – 8. september:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 23.30
Køkken: 12.00 – 22.00

9. september – 29. september:
Fredag – søndag kl. 10.00 – 18.00

Bemærk, at det ikke er muligt at reservere bord i SALT café

Kommende essentials menu

Serveres fra 28. september

 

HÅNDPILLEDE REJER
Citrusurter, mayo og knoldselleri

CHARRED BUTTERNUT SQUASH
Fåremælksost fra Hårbølle,
salvie og salt citron

*RISTET HELLEFLYNDER
Skorzonerrod, persille og morkel

FRITERET KALVEBRISSEL
Kalas kimchi, Thai basilikum og glaskål

*SPRÆNGT OKSETYKKAM
Tørret rødbede og sort oliven

*ÆBLE FRA FEJØ
Lang peber og valnøddefløde