ESSENTIALS MENU

3 serveringer / 395 (markeret med *)
6 serveringer / 675

Serveringerne har samme størrelse

SALTET TORSK
Østers, dild og rosenkål

*SALTBAGT KNOLDSELLERI
Røget torskerogn og habanero

STEGT KAMMUSLING 
Løg, mandel og fennikelpollen

GLASERET KALVEHALE
Butternut, salvie og blåskimmel

*STEGT GRÅSTEN HANE
Stegt kartoffel, ansjos og saltet citron

*BITTER CHOKOLADE
Solbær og fløde

SALT TASTING / 845

4 serveringer
3 glas tilhørende vine
Filtreret vand
After dinner drink I baren

SALT SIGNATUR / 1195

Velkomst i baren med cocktail og snacks
6 serveringer og tilhørende vine
Filtreret vand
Kaffe og sødt

Signatur menuen kan bestilles indtil kl. 19.00

STØRRE RETTER

SALTBAGT SELLERI / 225
Spejlæg, kål og Julsø Maestro

RISTET TORSK / 275
Tyttebær, persille og brunet smør

RIB EYE / 295
Bagte løg, røget marv og urter

Sides

SALAT AF HVEDEKERNER OG KÅL / 50
Ingefær, østershat og urter

POMMES FRITES / 50
Sennepsmayo

BAGT RØDBEDE / 50
Solbær og røget creme fraiche

 

Reservér bord

SNACKS

SALTE MARCONA MANDLER / 50

GRØNNE OLIVEN / 50
Citron og oregano

SPANSKE ANSJOSER / 75
Grillet citron

ØSTERS AU VINAIGRETTE – 3 STK / 150

OSTE

ITALIENSKE OSTE / 125
Kvæde-mostarda og kerneflager

Til den kræsne gane

Oplev vores vinkort der byder på et stort udvalg af eksklusive vine, både på flaske og som et enkelt glas.

Udover vine serverer vi forfriskende aperitifs, udvalgte champagner, kølige rosévine samt søde dessert- og portvine.

Vi er selvfølgelig også klar til at parre din middag med særligt udvalgte vine, som passer til netop din menu.

Se hele vores udvalg her:

VINKORT >

 

Intro

Maden i SALT restaurant er fuld af innovative og udfordrende smage. Det er moderne dansk og skabt ud fra stærkt traditionelt fundament, hvor moderne teknikker forfiner og udfordrer vanen. Klassiske og genkendelige smagskombinationer kombineret med fristelser fra nutidige fortolkninger repræsenterer det, vi definerer som moderne klassikere. Siden åbningen af ​​SALT har vores køkkenchef Rasmus Møller Nielsen været en storslået styrke i at skabe den røde tråd mellem tradition og innovation.

Vi er i fuld gang med at udvikle den kommende menu, som vi serverer fra den 8. marts – du finder den her, så snart den er klar!

Du kan også følge os på Instagram eller Facebook, hvor vi præsenterer retterne når menuen skifter.

Søndagsbrunch, kl. 12.00 – 16.00

Serveres igen fra d. 6. februar.
Denne eftermiddag inkluderer vi storswingende jazz med Kristian Jørgensen og Claus Waidtløw. Læs mere og book her.

 

ØSTERS OG ET GLAS CHAMPAGNE
Peberrod, agurk og dild

ØKOLOGISK ÆG BENEDICT
Spinat og sauce hollandaise

HJEMMERØGET LAKS
fra Færøerne

SALTBAGT KNOLDSELLERI
Torskerogn og jabanero

BAGT RØDBEDE
Bacon, solbær og røget creme fraiche

RIBEYE OG FENNIKELSALAT
Mandel og grillet piment

BUFFET
Friskbagt brød og croissants
Udvalgte oste
Charcuteri
Hjemmegjorte marmelader og kompotter
Yoghurt med honningristede valnødder
Skåret frugt

SALTS KAGEBORD (fra kl. 13)

Appelsinjuice, frugtsmoothie og ingefærshots
Kaffe og the

Kr. 450 pr. pers.

ÅBNINGSTIDER

SALT restaurant

17.00 – 23.00
Køkken: 17.00 – 22.00
Lukket søndag

SALT bar

Mandag til torsdag: 12.00 – 23.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 23.00
Søndag: 12.00 – 23.00
Køkken: 12.00 – 22.00

Drikkevarer kan bestilles indtil kl. 22.00

SALT café

1. maj – 17. juni:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 18.00

18. juni – 8. september:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 23.00
Køkken: 12.00 – 22.00

9. september – 29. september:
Fredag – søndag kl. 10.00 – 18.00

Bemærk, at det ikke er muligt at reservere bord i SALT café

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds