A la carte

RESTAURANT kl. 17.00 – 23.30
(Køkkenet lukker kl. 22.00)

ESSENTIALS MENU

3 serveringer / 350 (markeret med *)
6 serveringer / 575

Serveringerne har samme størrelse

HÅNDPILLEDE REJER
Citrusurter, mayo og knoldselleri

CHARRED BUTTERNUT SQUASH
Fåremælksost fra Hårbølle, salvie og salt citron

*RISTET HELLEFLYNDER
Skorzonerrod, persille og morkel

FRITERET KALVEBRISSEL
Kalas kimchi, Thai basilikum og glaskål

*SPRÆNGT OKSETYKKAM
Tørret rødbede og sort oliven

*ÆBLE FRA FEJØ
Lang peber og valnøddefløde

SALT TASTING / 795

4 serveringer
3 glas tilhørende vine
Filtreret vand
After dinner drink I baren

 

SALT SIGNATUR / 1125

Velkomst i baren med cocktail og snacks
6 serveringer og tilhørende vine
Filtreret vand
Kaffe og sødt

Signatur menuen kan bestilles indtil kl. 19.00

 

STØRRE RETTER

RISTEDE VILDE SVAMPE / 225
Rissoni, hård ost og havesyre

HELSTEGT RØDSPÆTTE / 275
Skovsvampe, persille og brunet smør

RIB EYE / 275
Bagte løg, røget marv og urter

Sides

SALTS CEASARSALAT / 50

POMMES FRITES / 50
Sennepsmayo

SALTBAGT SELLERI / 50
Friskost og havesyre

Reservér bord

SNACKS

SALTE MARCONA MANDLER / 50

GRØNNE OLIVEN / 50
Citron og oregano

SPANSKE ANSJOSER / 75
Grillet citron

ØSTERS ”SENTINELLES” – 3 STK / 150
Kalas kimchi og sesam

 

OSTE

ITALIENSKE OSTE / 115
Kvæde-mostarda og kerneflager

Til den kræsne gane

Oplev vores vinkort der byder på et stort udvalg af eksklusive vine, både på flaske og som et enkelt glas.

Udover vine serverer vi forfriskende aperitifs, udvalgte champagner, kølige rosévine samt søde dessert- og portvine.

Vi er selvfølgelig også klar til at parre din middag med særligt udvalgte vine, som passer til netop din menu.

Se hele vores udvalg her:

 

VINKORT >
VINE PÅ GLAS >

Intro

Maden i SALT restaurant er fuld af innovative og udfordrende smage. Det er moderne dansk og skabt ud fra stærkt traditionelt fundament, hvor moderne teknikker forfiner og udfordrer vanen. Klassiske og genkendelige smagskombinationer kombineret med fristelser fra nutidige fortolkninger repræsenterer det, vi definerer som moderne klassikere. Siden åbningen af ​​SALT har vores køkkenchef Rasmus Møller Nielsen været en storslået styrke i at skabe den røde tråd mellem tradition og innovation.

Åbningstider

SALT restaurant

17.00 – 23.30
Køkken: 17.00 – 22.00

SALT bar

Mandag til torsdag: 12.00 – 01.00

Fredag og lørdag: 12.00 – 02.00

Søndag: 12.00 – 00.00

Køkken: 12.00 – 22.00

SALT café

1. maj – 17. juni:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 18.00

18. juni – 8. september:
Åbent alle dage kl. 10.00 – 23.30
Køkken: 12.00 – 22.00

9. september – 29. september:
Fredag – søndag kl. 10.00 – 18.00

Bemærk, at det ikke er muligt at reservere bord i SALT café

SALT Julemenu - fra 16. november

3 serveringer / 350 (markeret med *)
6 serveringer / 575

Serveringerne har samme størrelse

 

*Saltet torsk og taskekrabbe
Glaskål, løvstikke og krabbereduktion

Bagt vinterselleri
Trøffel, hasselnød og høost

Stegt gråand
Blommegastric, græskar og varme krydderier

*Dansk Duroc gris fra Ladegaard
Tyttebær, søde rødbeder og peberrod

Julsø fra Them Andelsmejeri
Kvæde, honning og brunet smør

*Smagen af Jul
Mandel, ris og kirsebær

Følgende datoer er undtaget:
19. + 20., 26. + 27. november / 3. + 4., 10. + 11., 17. + 18. december

Her kan du i stedet opleve vores helt særlige SALT Julefrokost.
Book dit bord via Event teamet hos Copenhagen Admiral Hotel.
Læs mere her 

SALT Julefrokost

Velkommen
Cremant D’Bourgogne, Vigne De Mancys

 

Middag med vinmenu, øl og vand

Saltet torsk og taskekrabbe
Glaskål, løvstikke og krabbereduktion

Bagt vinterselleri
Trøffel, hasselnød og høost

Dansk Duroc gris fra Ladegaard
Tyttebær, søde rødbeder og peberrod

Risalamande i to serveringer
Mandel, ris og kirsebær

 

Kaffebar åbner kl. 21:00
Kaffe og te med hjemmegjort julebag og chokolade serveres i Kaffebaren

Baren åbner kl. 22:00 (sidste udskænkning kl. 00:30)
DJ D-Jona sørger for den gode stemning, og vi tilbyder følgende drinks (inkluderet i prisen): Dark & Stormy, Gin Hass, Paloma, Moscow Mule, Aperol Spritz, øl og vin, vand og husets spiritus.

 

SALT Julefrokost kan bookes på følgende datoer:
19. + 20., 26. + 27. november / 3. + 4., 10. + 11., 17. + 18. december

Book dit bord via Event teamet hos Copenhagen Admiral Hotel. Læs mere her 

Juleaften

Velkommen
Champagne Pol Roger Brut Reserve NV

 

Middag og vinmenu

Bagt torsk
Hollandaise på brunet smør, spinat og vintertrøffel

Stegt and fra Gråsten
Jordskok, syltet rødkål og blommegastric

Risalamande
Kirsebær og mandel

 

Kr. 1125
Børn under 12 år: kr. 375 (ekskl. drikkevarer)

 

1. Juledag

SALTs klassiske Julemenu serveret som deleretter ved bordet

 

Gammeldags modnet sild med karry, æg og dild
Ruths kryddersild fra Christians Ø, løg, kapers og karse

Koldrøget laks
Peberrod, æble og grønkål

Confit af and
Syltet tyttebær og jordskok

Risalamande
Kirsebær og mandel

 

Kr. 425
Børn under 12 år: kr. 215

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds