Fredagsbar på SALT terrasse

Hver fredag i august kan du opleve DJ Asle mfl., når de indtager SALT terrasse fra kl. 16.00 – 22.00.

Kig forbi, og nyd en middag eller et glas vin i skyggen. Vi ses på SALT terrasse!

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

 

 

Minigolf og rosé

Med sæsonåbningen af SALT terrasse, har vi i år en spændende tilføjelse – minigolf. Men selvfølgelig ikke bare ‘normal’ minigolf, vi tilbyder det nemlig med kold rosé til at køle ned, når konkurrencen bliver for intens. Banerne er åbne hver dag fra kl. 10.00 ved henvendelse i baren.

Priser
Mandag – torsdag: kr. 65 for voksne og kr. 35 for børn under 12år.
Fredag – søndag: kr. 80 for voksne og kr. 40 for børn under 12år.

Pakker
Rosé & minigolf: Ved køb af en flaske rosévin er prisen for minigolf  kr. 30 pr. person.
Magnumvin & minigolf: Køber man en magnumflaske, er det inkl. 4 x minigolf  og ved køb af en dobbelt magnum flaske vin er det inkl. 8 x minigolf.
Tapcocktail & minigolf: : Ved køb af 4 cocktails eller mere, er prisen for minigolf kr. 30 pr. person.

 

Vi tager kun imod bookinger ved grupper med mere end 12 personer (kontakt os her)

 

SKONNERT SEJLADS

Med de to historiske og smukke skonnerter der ligger til kaj foran SALT restaurant, har du mulighed for at nyde to timer på vandet med unikke oplevelser på disse særligt smukke skibe.

Sejlturen begynder foran Copenhagen Admiral Hotel, og du bliver herefter sejlet gennem Københavns Havn og ud i Øresund, hvor du har mulighed for at være med til at sætte de store sejl. Efter sejladsen kan du nyde en udsøgt middag i SALT restaurant eller café, med udsigt til havnen.
Læs mere her!

Ønsker du at booke en sejltur, skal det ske via linket.

Du har også mulighed for at booke større arrangementer om bord med lækre forberedte måltider fra SALT restaurant.

VAGTSKIFTE OG SMØREBRØD

I SALT elsker vi smørrebrød, men ikke hvilken som helst smørrebrød. Vi bibeholder traditionerne, men tilfører den klassiske ret vores egen særlige SALT twist. Dét, sammen med en placering i hjertet af København gør, at vi ligger tæt på alle de største seværdigheder – en af dem er vores nabo, Amalienborg Slot.

Kl. 12 hver dag er der vagtskifte, hvilket er en helt særlig ting at opleve for både lokale og turister. Gå 2 minutter ned ad gaden til SALT og følg oplevelsen op med en dejlig frokost på havnefronten eller i vores hyggelige lobbybar.

Vi tilbyder to stykker smørrebrød fra menukortet samt en øl til kr. 275 pr. person. Perfekt til både forretningsfrokoster eller en hyggelig dag i København, med venner og familie.

GAVEKORT

Hvis du mangler en gave til din veninde, kollega eller familie, så er et gavekort til SALT en oplagt ide. Her kan du forkæle dine nærmeste med en god madoplevelse i hjertet af København.

Bestil gavekort

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds