KONCERT OG SØNDAGSBRUNCH

Den 12. december kan du opleve vores Søndagsbrunch akkompagneret af Alice Carreri når hun optræder med klassisk vintagejazz fra svundne dage i ny skinnende fortolkning. Den smukke musik fylder restauranten mens du nyder et overdådigt brunchbord med blandt andet champagne og østers, hjemmerøget laks, oste og charcuteri, frisk kaffe og croissanter – og meget mere!

Se hele menuen her

 

Fra kl. 16.00 rykker Alice og hendes guitarist ind i vores hyggelige SALT bar, hvor vi blandt andet serverer smagfulde drinks, kølige vine samt hjemmelavet æbleglögg og julebag. Der er ingen bordbestilling i SALT bar, så I skal blot kigge forbi, læne jer tilbage i de bløde stole og nyde musikken.

Se hele menuen her

 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

SKONNERT SEJLADS

Med de to historiske og smukke skonnerter der ligger til kaj foran SALT restaurant, har du mulighed for at nyde to timer på vandet med unikke oplevelser på disse særligt smukke skibe.

Sejlturen begynder foran Copenhagen Admiral Hotel, og du bliver herefter sejlet gennem Københavns Havn og ud i Øresund, hvor du har mulighed for at være med til at sætte de store sejl. Efter sejladsen kan du nyde en udsøgt middag i SALT restaurant eller café, med udsigt til havnen.
Læs mere her!

Ønsker du at booke en sejltur, skal det ske via linket.

Du har også mulighed for at booke større arrangementer om bord med lækre forberedte måltider fra SALT restaurant.

VAGTSKIFTE OG SMØREBRØD

I SALT elsker vi smørrebrød, men ikke hvilken som helst smørrebrød. Vi bibeholder traditionerne, men tilfører den klassiske ret vores egen særlige SALT twist. Dét, sammen med en placering i hjertet af København gør, at vi ligger tæt på alle de største seværdigheder – en af dem er vores nabo, Amalienborg Slot.

Kl. 12 hver dag er der vagtskifte, hvilket er en helt særlig ting at opleve for både lokale og turister. Gå 2 minutter ned ad gaden til SALT og følg oplevelsen op med en dejlig frokost på havnefronten eller i vores hyggelige lobbybar.

Vi tilbyder to stykker smørrebrød fra menukortet samt en øl til kr. 275 pr. person. Perfekt til både forretningsfrokoster eller en hyggelig dag i København, med venner og familie.

GAVEKORT

Hvis du mangler en gave til din veninde, kollega eller familie, så er et gavekort til SALT en oplagt ide. Her kan du forkæle dine nærmeste med en god madoplevelse i hjertet af København.

Bestil gavekort

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds