KONCERT OG MIDDAG

Dette forår og sommer har vi arrangeret, at du kan nyde en udsøgt middag i SALT, mens du bliver sereneret af nogle af Danmarks mest talentfulde musikere. For kr. 1045 kan du nyde 4 serveringer fra den nye SALT essentials menu, en velkomstdrink samt kaffe og te, mens du nyder koncerten.

Datoer:
22. maj – Barbara Moleko
19. Juni – Outlandish
26. juni – SKO & TORP
25. august – Cæcilie Norby

Book dine billetter via Ticketmaster her.

Vi ses i SALT!

SKONNERT SEJLADS

Med de to historiske og smukke skonnerter der ligger til kaj foran SALT restaurant, har du mulighed for at nyde to timer på vandet med unikke oplevelser på disse særligt smukke skibe.

Sejlturen begynder foran Copenhagen Admiral Hotel, og du bliver herefter sejlet gennem Københavns Havn og ud i Øresund, hvor du har mulighed for at være med til at sætte de store sejl. Efter sejladsen kan du nyde en udsøgt middag i SALT restaurant eller café, med udsigt til havnen.
Læs mere her!

Ønsker du at booke en sejltur, skal det ske via linket.

Du har også mulighed for at booke større arrangementer om bord med lækre forberedte måltider fra SALT restaurant.

VAGTSKIFTE OG SMØREBRØD

I SALT elsker vi smørrebrød, men ikke hvilken som helst smørrebrød. Vi bibeholder traditionerne, men tilfører den klassiske ret vores egen særlige SALT twist. Dét, sammen med en placering i hjertet af København gør, at vi ligger tæt på alle de største seværdigheder – en af dem er vores nabo, Amalienborg Slot.

Kl. 12 hver dag er der vagtskifte, hvilket er en helt særlig ting at opleve for både lokale og turister. Gå 2 minutter ned ad gaden til SALT og følg oplevelsen op med en dejlig frokost på havnefronten eller i vores hyggelige lobbybar.

Vi tilbyder to stykker smørrebrød fra menukortet samt en øl til kr. 275 pr. person. Perfekt til både forretningsfrokoster eller en hyggelig dag i København, med venner og familie.

GAVEKORT

Hvis du mangler en gave til din veninde, kollega eller familie, så er et gavekort til SALT en oplagt ide. Her kan du forkæle dine nærmeste med en god madoplevelse i hjertet af København.

Bestil gavekort