COCKTAILS

CLASSICS

CLOVER CLUB / 120
Beefeater Gin, Dry Vermouth, Lemon, Raspberry, Egg white

ESPRESSO MARTINI / 120
Absolut Vodka, Kahlua, Sugar, Espresso

WISHKEY SOUR / 130
Four Roses Bourbon, Lemon, Sugar, Egg white, Bitters

SIGNATURE

VIOLA / 130
Absolut Vodka, Italicus – Bergamot Liquor, Lime, Violet

PASSION / 120
Olmeca Tequila, Cointreau, Passion, Flowers

AMARENA / 130
Amaretto, Martell VS, Cranberry, Orange, Lime, Vanilla

PIÑA / 120
Havana 3yo Rum, Havana 7yo Rum, Coconut, Almond, Pineapple

GIN & TONIC

THE STANDARD / 110
Beefeater, Red Grapefruit, Fever Tree Mediterranean Tonic

THE AMALFI / 120
Malfy Limone, Lemon Zest, Fever Tree Mediterranean Tonic

THE DRY MONKEY / 130
Monkey47, Juniper Berries, Lime, Fever Tree Indian Tonic

THE COLORFUL / 130
Buss No. 509, Ibiscus flower, Fever Tree Indian Tonic

THE LITTLE LIGHT / 110
Lillet Blanc, Lemon, Fever Tree Mediterranean Tonic

Til den kræsne gane

Kom ind og oplev vores vinkort der byder på et stort udvalg af eksklusive vine, både på flaske og som et enkelt glas. Udover vine serverer vi forfriskende aperitifs, udvalgte champagner, kølige rosévine samt søde dessert- og portvine.

Vi er selvfølgelig også klar til at parre din middag med særligt udvalgte vine, som passer til netop din menu.

SE VORES VINKORT HER

FROKOST MENU

kl. 12.00 – 16.30

SNACKS & LETTE RETTER

SALTE MARCONA MANDLER / 50

GRØNNE OLIVEN / 50
Citron og oregano

FRITERET SURDEJSBRØD / 65
Serveres med persillecreme

SPRØDE KIKS AF VESTERHAVSOST / 65
Serveres med Karl Johan mayonnaise

ØSTERS SENTINELLES – 3 STK / 165
Skalotter i vinaigrette

LUNE GOUGÉRES / 90
Trøffel og Gruyère

GOLD CAVIAR 30 G / 550
Ristet brioche, skalotteløg og 48% creme fraiche

OST & SØDT

DANSKE OSTE / 135
Sødt og sprødt

YUZU FROMAGE / 145
Sprødt citrus short bread

PROFITEROLES / 145
Valnøddeiscreme, pocheret pære og
lun chokoladesauce

SALTS CHOKOLADEBRUD / 55

VORES SMØRREBRØD

STEGTE SKOVSVAMPE / 145
Græskar, saltet ost og surdej

KOLDRØGET LAKS / 135
Kål, sennep og purløg

STEGT OKSE/ 165
Asier, peberrod og ristet løg

 

SALTs UDVALGTE RETTER

KLASSISK CAESAR SALAT / 175
Stegt kylling, parmesan og ansjos

ANDELEVER PARFAIT / 175
Grillet brød og syltet grønt

TATAR FRITES / 175
Sennep, cognac og estragon.
Bitre blade i vinaigrette

CLUB SANDWICH / 185
Stegt kylling, bacon og tomatrelish
Bitre blade i vinaigrette

SALTS OKSEBURGER / 220
Cheddar, bacon og sort hvidløgsketchup

AFTEN MENU

fra kl. 17.00
(køkkenet lukker kl. 22.00)

SNACKS

SALTE MARCONA MANDLER / 50

GRØNNE OLIVEN / 50
Citron og oregano

FRITERET SURDEJSBRØD / 65
Serveres med persillecreme

SPRØDE KIKS AF VESTERHAVSOST / 65
Serveres med Karl Johan mayonnaise

ØSTERS SENTINELLES – 3 STK / 165
Skalotter i vinaigrette

LUNE GOUGÉRES / 90
Trøffel og Gruyère

GOLD CAVIAR 30 G / 550
Ristet brioche, skalotteløg og 48% creme fraiche

OST & SØDT

DANSKE OSTE / 135
Sødt og sprødt

YUZU FROMAGE / 145
Sprødt citrus short bread

PROFITEROLES / 145
Valnøddeiscreme, pocheret pære og
lun chokoladesauce

SALTS CHOKOLADEBRUD / 55

STØRRE RETTER

SALTS PASTA PUTTANESCA / 200
Hvidløg og citron

GRATINERET VESTERHAVSTORSK / 350
Stegt spinat og muslingefrikassé

STEAK AU POIVRE / 350
Sprøde pommes frites og grøn salat
+ trøffel / 70


SIDES

GRØN SALAT I VINAIGRETTE / 50

GLASERET RØDBEDE / 75
Saltet ost, brombær og urter

TRØFFEL POMMES FRITES / 145
Frisk trøffel og lagret parmesan

SALTs udvalgte retter

KLASSISK CAESAR SALAT / 175
Stegt kylling, parmesan og ansjos

ANDELEVER PARFAIT / 175
Grillet brød og syltet grønt

TATAR FRITES / 175
Sennep, cognac og estragon
Bitre blade i vinaigrette

CLUB SANDWICH / 185
Stegt kylling, bacon og tomatrelish
Bitre blade i vinaigrette

SALTS OKSEBURGER / 220
Cheddar, bacon og sort hvidløgsketchup

INTRO

SALT Bistro Bar ligger i et roligt hjørne af receptionen på Copenhagen Admiral Hotel.

Læn dig tilbage i de bløde lænestole og nyd den hyggelige atmosfære, mens du tager et køligt glas øl eller vælger en drink fra vores bar menu.

Hvis du vil have en bid mad, tilbyder vi et bredt udvalg af lækre måltider. SALT Bistro Bar er åben til frokost såvel som om aftenen.

ÅBNINGSTIDER

SALT restaurant

17.00 – 23.00
Køkken: 17.00 – 22.00

Lukket søndag, undtagen brunch fra kl. 12.00 – 16.00.

SALT bistro bar

Mandag til torsdag: 12.00 – 01.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 02.00
Søndag: 12.00 – 00.00
Køkken: 12.00 – 22.00
Drikkevarer kan bestilles indtil 30 min. før baren lukker.

SALT terrasse

Lukket for sæsonen

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds