VELKOMMEN HOS SALT BISTRO BAR

Læn dig tilbage i de bløde lænestole og nyd den hyggelige atmosfære, mens du tager et køligt glas øl eller vælger en drink fra vores barmenu. Hvis du vil have en bid mad, tilbyder vi et bredt udvalg af lækre måltider. SALT bistro bar er åben til både frokost og aften.

VORES MENU
Hos SALT bistro bar finder du et udsøgt udvalg af både cocktails, snacks til den letter sult, større hovedretter og meget andet.

KLIK HER FOR AT SE MENUKORTET

TIL DEN KRÆSNE GANE

Kom ind og oplev vores vinkort der byder på et stort udvalg af eksklusive vine, både på flaske og som et enkelt glas. Udover vine serverer vi forfriskende aperitifs, udvalgte champagner, kølige rosévine samt søde dessert- og portvine.

Vi er selvfølgelig også klar til at parre din middag med særligt udvalgte vine, som passer til netop din menu.

SE VORES VINKORT

Smagfulde kager på menuen

Er du i humør til noget sødt? Måske vi kan friste med et stykke kage? Prøv vores kagekort som er fyldt op med uimodståelige kager, der vil glæde dine smagsløg. Vores Chefkonditor, Sandra Berg, står i spidsen for sammensætningen af menuen, og hun har ikke blot skabt kager – hun har skabt mesterværker. Hendes passion for at udforske unikke smagskombinationer kombineret med den tidløse charme af klassiske favoritter går igen i hver enkel kage.

Kagerne ændres løbende, så tøv ikke for længe, hvis du skal nå at smage din favorit.

Gå på opdagelse i vores fortryllende kagekort HER

 

MORGENFEJRING I SALT BISTRO BAR

SKAL DU FEJRE EN SÆRLIG MÆRKEDAG?

Hold din næste fejring i historiske og elegante rammer hos SALT bistro bar. Her kan du nyde et privat morgenmadsselskab, hvad enten du skal fejre fødselsdag, barnedåb eller noget helt tredje. Selvom du ikke har noget stort at fejre men blot ønsker at forkæle venner og familie, skal du naturligvis også være mere end velkommen. I får adgang til vores morgenmadsbuffet, som bl.a. byder på bobler og andet godt til ganen. Som en sød afslutning på jeres morgenmadseventyr kan I nyde en festlig kage kreeret af vores dygtige Chefkonditor.

Tilbydes lørdage og søndage mellem kl. 09.00-12.00. Forespørgsler på andre dage kan imødekommes.

Pris per person: 245 DKK
Antal deltagere: Fra 20 til 40 personer

Kontakt venligst vores Eventafdeling for at høre mere eller for at bestille bord til selskabet via tlf. +45 3374 1430 eller mail events@admiralhotel.dk

Læs mere om konceptet HER

ÅBNINGSTIDER

SALT restaurant

Mandag til lørdag: 17.30 – 23.00
Køkken: 17.30 – 22.00

Lukket søndag

SALT bistro bar

Mandag til torsdag: 10.30 – 01.00
Fredag og lørdag: 10.30 – 02.00
Søndag: 10.30 – 00.00
Køkken: 12.00 – 22.00
Drikkevarer kan bestilles indtil 30 min. før baren lukker.

SALT terrasse

SALT terrasse er lukket for sæsonen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til foråret i 2024.


Notice: Undefined variable: vid_right in /var/www/www.saltrestaurant.dk/www/wp-content/themes/salt/include/flexible-content/import/col2_text_img.php on line 49

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

This will close in 0 seconds